Siddhesh Joshi (Editor)

Tarcísio Meira

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Occupation  Actress, Person
Spouse  Gloria Menezes (m. 1962)
Role  Actor

Name  Tarcisio Meira
Years active  1963-presents
Children  Tarcisio Filho
Tarcisio Meira wwwwhopopularcomcontentpersonimageso533jpg

Full Name  Tarcisio Magalhaes Sobrinho
Born  October 5, 1935 (age 80) (1935-10-05) Sao Paulo, Brazil
Parents  Maria do Rosario Meira, Raul Magalhaes
Siblings  Raul Filho Magalhaes, Myriam Magalhaes, Carlos Magalhaes, Jose Neto Magalhaes
Movies and TV shows  Love Strange Love, Torre de Babel, Um Anjo Caiu do Ceu, I Love You, Solidao - Uma Linda Historia d
Similar People  Gloria Menezes, Tarcisio Filho, Francisco Cuoco, Raul Cortez, Eva Wilma

Fazenda de tarcisio meira usando biodigestor


Tarcísio Magalhães Sobrinho, usually known as Tarcísio Meira (born October 5, 1935 in São Paulo) is a well-known actor in Brazil. He was one of the first actors to work in the most popular Brazilian channel Globo. He is the longtime owner of Fazenda Sao Marcos, a 5000 ha cattle ranch in the eastern Amazonian state of Para. Fazenda Sao Marcos is located approximately 20 km east of Aurora do Para, off the Belem-Brasília highway.

Contents

Tarcísio Meira Tarcsio Meira lembra grandes sucessos e diz 39Nenhum ator jamais

Colhedeira de milho na fazenda do tarcisio meira


Soap operas

Tarcísio Meira Tarcsio Meira ou Tarcsio Filho Veja semelhanas entre os atores
  • 2016 A Lei do Amor - Fausto Leitão
  • 2008 A Favorita - Copola
  • 2006 Páginas da Vida - Tide (Aristides Martins de Andrade)
  • 2005 Bang Bang - John McGold (special participation)
  • 2004 Senhora do Destino - José Carlos Tedesco (special participation)
  • 2002 O Beijo do Vampiro - Bóris Vladesco
  • 2001 Um Anjo Caiu do Céu - João Medeiros
  • 1998 Torre de Babel - César Toledo
  • 1996 O Rei do Gado - Giuseppe Berdinazzi (special participation in the first phase)
  • 1994 Pátria Minha - Raul Pellegrini
  • 1993 Fera Ferida - Feliciano Mota da Costa (special participation)
  • 1992 De Corpo e Alma - Diogo
  • 1990 Araponga - Aristênio Catanduva (Araponga)
  • 1986 Roda de Fogo - Renato Villar
  • 1983 Guerra dos Sexos - Felipe de Alcântara Pereira Barreto
  • 1981 Brilhante - Paulo César
  • 1980 Coração Alado - Juca Pitanga
  • 1979 Os Gigantes - Fernando Lucas
  • 1977 Espelho Mágico - Diogo Maia
  • 1976 Saramandaia - D. Pedro I (special participation)
  • 1975 Escalada - Antônio Dias
  • 1973 O Semideus - Hugo Leonardo Filho/Raúl de Paula
  • 1973 Cavalo de Aço - Rodrigo Soares
  • 1971 O Homem que Deve Morrer - Ciro Valdez
  • 1970 Irmãos Coragem - João Coragem
  • 1969 Rosa Rebelde - Sandro/Fernando de Aragón
  • 1968 A Gata de Vison - Bob Ferguson
  • 1967 Sangue e Areia - Juan Gallardo
  • 1967 O Grande Segredo - Celso (TV Excelsior)
  • 1966 Almas de Pedra - Eduardo (TV Excelsior)
  • 1965 A Deusa Vencida - Edmundo Amarante (TV Excelsior)
  • 1964 Ambição - Miguel (TV Excelsior)
  • 1963 2-5499 ocupado - Larry
  • Series

    Tarcísio Meira Tarcsio Meira ou Tarcsio Filho Veja semelhanas entre os atores
  • 2004 Um Só Coração - Antônio de Sousa Borba (Colonel Totonho)
  • 2000 A Muralha - Dom Jerônimo Taveira
  • 1998 Hilda Furacão - Coronel João Possidônio (participation)
  • 1985 Grande Sertão: Veredas - Hermógenes
  • 1985 O Tempo e o Vento - Capitão Rodrigo Cambará
  • 1984 Meu destino é pecar - Paulo de Oliveira
  • 1988 Tarcísio & Glória
  • Filmography

    Tarcísio Meira Tarcsio Meira vai viver personagem em estado vegetativo rea Vip
  • 1994 - Boca
  • 1990 - Boca de Ouro
  • 1987 - Eu
  • 1983 - O Cangaceiro Trapalhão
  • 1982 - Amor estranho amor
  • 1981 - O beijo no asfalto
  • 1981 - Eu Te Amo
  • 1981 - A Idade da Terra
  • 1979 - O Caçador de Esmeraldas
  • 1979 - República Dos Assassinos
  • 1977 - Elza e Helena
  • 1974 - O Marginal
  • 1972 - Independência ou Morte
  • 1972 - Missão: Matar
  • 1971 - As Confissões de Frei Abóbora
  • 1970 - Amemo Nus (unfinished)
  • 1969 - Quelé do Pajeú
  • 1969 - Máscara da Traição
  • 1969 - Verão de Fogo
  • 1965 - A Desforra
  • 1963 - Casinha Pequenina

  • Tarcísio Meira httpsuploadwikimediaorgwikipediacommons33
    Tarcísio Meira EGO Tarcsio Meira Tudo sobre famosos

    References

    Tarcísio Meira Wikipedia


    Similar Topics
    Eva Wilma
    Francisco Cuoco
    Raul Cortez
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L