Nisha Rathode (Editor)

Sven Gyldmark

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Name  Sven Gyldmark
Role  Film Score Composer

Spouse  Aase Gyldmark (m. ?–1981)
Parents  Oscar Nielsen
Sven Gyldmark WesternsAllItaliana Remembering Sven Gyldmark

Siblings  Hugo Gyldmark, Leonard Gyldmark, Oskar Gyldmark
Similar People  Ib Mossin, Poul Reichhardt, Lau Lauritzen - Jr, Annelise Reenberg, Carl Ottosen
Born  21 April 1904 (age 77), Søllerød, Denmark

Died  5 October 1981 (aged 77), Hellerup, Denmark

Den danske Sommer - Sven Gyldmark 1953


Sven Rudolf Sidenius Gyldmark (21 April 1904 – 5 October 1981) was a Danish film score composer. He was the brother of Hugo Gyldmark and Leonard who were also composers.

Contents

The crazy composer - Sven Gyldmark 1953


Filmography

  • Sønnen fra vingården (1975)
  • Nøddebo Præstegård (1974) (1974)
  • Fætrene på Torndal (1973)
  • Manden på Svanegården (1972)
  • Min søsters børn når de er værst (1971)
  • Far til fire i højt humør (1971)
  • Guld til præriens skrappe drenge (1971)
  • Hurra for de blå husarer (1970)
  • Og så er der bal bagefter (1970)
  • Præriens skrappe drenge (1970)
  • Der kom en soldat (1969)
  • Mig og min lillebror og Bølle (1969)
  • Pigen fra Egborg (1969)
  • Sjov i gaden (1969)
  • Ta' lidt solskin (1969)
  • Dyrlægens plejebørn (1968)
  • Jeg - en kvinde 2 (1968)
  • Mig og min lillebror og storsmuglerne (1968)
  • Min søsters børn vælter byen (1968)
  • Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (1968)
  • Brødrene på Uglegården (1967)
  • Jeg - en marki (1967)
  • Mig og min lillebror (1967)
  • Min søsters børn på bryllupsrejse (1967)
  • Nyhavns glade gutter (1967)
  • Dyden går amok (1966)
  • Krybskytterne på Næsbygaard (1966)
  • Min søsters børn (1966)
  • Een pige og 39 sømænd (1965)
  • En ven i bolignøden (1965)
  • Jeg - en kvinde (1965)
  • Jensen længe leve (1965)
  • Næsbygaards arving (1965)
  • Passer passer piger (1965)
  • Kampen om Næsbygaard (1964)
  • Premiere i helvede (1964)
  • Sikke'n familie (1963)
  • Støv for alle pengene (1963)
  • Det stod i avisen (1962)
  • Det støver stadig (1962)
  • Der brænder en ild (1962)
  • Han, hun, Dirch og Dario (1962)
  • Lykkens musikanter (1962)
  • Rikki og mændene (1962)
  • Venus fra Vestø (1962)
  • Den grønne elevator (1961)
  • Far til fire med fuld musik (1961)
  • Løgn og løvebrøl (1961)
  • Min kone fra Paris (1961)
  • Peters baby (1961)
  • Reptilicus (1961)
  • Støv på hjernen (1961)
  • Baronessen fra benzintanken (1960)
  • Det skete på Møllegården (1960)
  • Elefanter på loftet (1960)
  • Kvindelist og kærlighed (1960)
  • Sømand i knibe (1960)
  • Charles' tante (1959)
  • De sjove år (1959)
  • Far til fire på Bornholm (1959)
  • Onkel Bill fra New York (1959)
  • Vi er allesammen tossede (1959)
  • Far til fire og ulveungerne (1958)
  • Mariannes bryllup (1958)
  • Mor skal giftes (1958)
  • Styrmand Karlsen (1958)
  • Vagabonderne på Bakkegården (1958)
  • Verdens rigeste pige (1958)
  • Amor i telefonen (1957)
  • Bundfald (1957)
  • Der var engang en gade (1957)
  • Far til fire og onkel Sofus (1957)
  • Mig og min familie (1957)
  • Tag til marked i Fjordby (1957)
  • Tre piger fra Jylland (1957)
  • Far til fire i byen (1956)
  • Flintesønnerne (1956)
  • Færgekroen (1956)
  • Kristiane af Marstal (1956)
  • Taxa K-1640 Efterlyses (1956)
  • Tante Tut fra Paris (1956)
  • Altid ballade (1955)
  • Der kom en dag (1955)
  • Det var paa Rundetaarn (1955)
  • Far til fire på landet (1955)
  • Gengæld (1955)
  • Tre finder en kro (1955)
  • Arvingen (1954)
  • En sømand går i land (1954)
  • Far til fire i sneen (1954)
  • Hendes store aften (1954)
  • I kongens klæ'r (1954)
  • Den gamle mølle på Mols (1953)
  • Far til fire (1953)
  • Farlig ungdom (1953)
  • Fløjtespilleren (1953)
  • Ved Kongelunden (1953)
  • Avismanden (1952)
  • Det store løb (1952)
  • Husmandstøsen (1952)
  • Rekrut 67 Petersen (1952)
  • Vejrhanen (1952)
  • Bag de røde porte (1951)
  • Det gamle guld (1951)
  • Det sande ansigt (1951)
  • Dorte (1951)
  • Fodboldpræsten (1951)
  • Hold fingrene fra mor (1951)
  • Café Paradis (1950)
  • De røde heste (1950)
  • Den opvakte jomfru (1950)
  • Historien om Hjortholm (1950)
  • Mosekongen (1950)
  • Den stjålne minister (1949)
  • Det gælder os alle (1949)
  • Vi vil ha' et barn (1949)
  • Hr. Petit (1948)
  • Støt står den danske sømand (1948)
  • Familien Swedenhielm (1947)
  • Lise kommer til byen (1947)
  • Røverne fra Rold (1947)
  • Hans store aften (1946)
  • Jeg elsker en anden (1946)
  • Så mødes vi hos Tove (1946)
  • Affæren Birte (1945)
  • De kloge og vi gale (1945)
  • De røde enge (1945)
  • Panik i familien (1945)
  • Elly Petersen (1944)
  • Frihed, lighed og Louise (1944)
  • Teatertosset (1944)
  • Det brændende spørgsmål (1943)
  • Det kære København (1943)
  • Drama på slottet (1943)
  • Hans onsdagsveninde (1943)
  • Jeg mødte en morder (1943)
  • Afsporet (1942)
  • Frøken Vildkat (1942)
  • Lykken kommer (1942)
  • Søren Søndervold (1942)
  • Tyrannens fald (1942)
  • Plat eller krone (1937)
  • References

    Sven Gyldmark Wikipedia