Sneha Girap (Editor)

Silvina Bosco

Updated on
Edit
Like
Comment
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Occupation  Actress.
Name  Silvina Bosco

Role  Actress
Spouse  Ivan Espeche (m. 2005)
Silvina Bosco wwwalejandrovannellicomarwpcontentuploads20

Movies  Conversations with Mother, Lost Embrace, Off The Map, All In, Whisky Romeo Zulu
Similar People  Andrea Barbieri, Silvina Chediek, Sandra Ballesteros, Monica Scapparone, Eugenia Guerty

Silvina bosco actriz reel


Silvina Bosco is an Argentine actress.

Contents

Although she has worked more in television in series such as Chiquititas she has appeared in a number of popular Argentine films such as Buenos Aires me mata (1998), La Fuga, Animalada and Arregui, la noticia del día (2001), and Apasionados in 2002.

Silvina Bosco wwwrevistacabalcoopsiteswwwrevistacabalcoop

In 2004 she appeared in the acclaimed films: Conversaciones con mamá and Whisky Romeo Zulu.

Filmography

  • El Hombre que ganó la razón (1986)
  • El Censor (1995)
  • La Sonámbula (1998)
  • Buenos Aires me mata (1998)
  • El Visitante (1999)
  • Animalada (2001)
  • Arregui, la noticia del día (2001)
  • La Fuga (2001)
  • Te besaré mañana (2001)
  • Causa efecto (2001)
  • El Transcurso de las cosas (2001)
  • Apasionados (2002)
  • Click (2003)
  • Un Día en el paraíso (2003)
  • Vivir Intentando (2003)
  • Whisky Romeo Zulu (2004)
  • Dolores de casada (2004)
  • Conversaciones con mamá (2004)
  • El Abrazo partido (2004)
  • Esas noches de insomnio (2005)
  • Television

  • "Amigovios" (1995)
  • "Último verano, El" (1996)
  • "Milady, la historia continúa" (1997)
  • "Susana Giménez" (1998)
  • "Socios y más" (1998)
  • "Desesperadas por el aire" (1998)
  • "Chiquititas" (1995)
  • "Poné a Francella" (2001)
  • "Maridos a domicilio" (2002)
  • "Kachorra" (2002)
  • "Infieles" (2002) (mini)
  • "Tres padres solteros" (2003)
  • "Rebelde Way" (2003)
  • "Abre tus ojos" (2003)
  • "Floricienta" (2004)
  • "Amor mío" (2006)
  • "El Código Rodriguez" (2006)
  • References

    Silvina Bosco Wikipedia