Tripti Joshi (Editor)

Manuela Velasco

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Full Name  Manuela Velasco
Name  Manuela Velasco
Occupation  Actress TV Presenter
Role  TV actress

Years active  1983–present
Parents  Manuel Velasco
Family  Concha Velasco (aunt)
Aunts  Concha Velasco
Manuela Velasco Poze Manuela Velasco Actor Poza 4 din 48 CineMagiaro
Born  October 23, 1975 (age 40) (1975-10-23) Madrid, Spain
Cousins  Manuel Velasco, Francisco Martinez Velasco
Awards  Goya Award for Best New Actress
Movies  REC, REC 4: Apocalypse, REC 2, Law of Desire, School Killer
Similar People  Jaume Balaguero, Paco Plaza, Manuela Velles, Marta Hazas, Manuel Velasco
Profiles
Facebook

Tiff 14 jaume balaguero manuela velasco on rec 4 interview


Manuela Velasco Díez (born 23 October 1975) is a Spanish TV hostess and actress. She was born in 1975 in Madrid, Spain.

Contents

Manuela Velasco Manuela Velasco on Pinterest Horror Films Actresses and

Velasco starred in the Spanish horror films REC, REC 2 and REC 4: Apocalypse. In 2007, she won the Goya Award for Best New Actress for her performance in REC.

Manuela Velasco Manuela Velasco 39Detesto el gimnasio39 Moda EL MUNDO

rec 4 apocalypse red carpet interviews with jaume balaguero manuela velasco


Selected filmography

Manuela Velasco www2pictureszimbiocomgiManuelaVelascoRec2
  • Los desastres de la guerra (1983 TV Series) … Unknown
  • Law of Desire (1987) … Ada
  • El juego más divertido (1988) … Ada niña
  • Encantada de la vida (1993–1994 TV Series) … Unknown
  • A las once en casa (1998–1999 TV Series) … Unknown
  • Camino de Santiago (1999 TV Mini Series) … Carola*
  • Comunicación (2001) … Amiga
  • Gente pez (English Title: Fish People) (2001) … Unknown
  • School Killer (2001) … Patricia
  • Sant'Antonio di Padova (2002) … Unknown
  • Atraco a las 3… y media (2003) … Unknown
  • El club de los suicidas (2007) … Andrea
  • REC (2007) … Ángela Vidal
  • Pérez 2 (2008) … Reporter
  • Sangre de mayo (2008) … Unknown
  • Hienas (2009 TV Series) … Ana
  • REC 2 (2009) … Ángela Vidal
  • El paraíso [27 Mins Short Video] (2010) … Unknown
  • Amigos (2011) … Miranda
  • REC 4: Apocalypse (2014) … Ángela Vidal
  • Television

    Manuela Velasco Manuela Velasco on Pinterest Horror Films Actresses and
  • Velvet (2014-2016) … Cristina Otegui
  • Aída (2012-2014) … Ainhoa
  • Ángel o demonio (2011) … Sandra
  • Todos eran mis hijos (2010-2011) … Ann Deever
  • Águila Roja (2010-2011)…Eugenia de Molina
  • Doctor Mateo (2009) … Julia Muniz
  • La chica de ayer (2009) … Ana Valverde
  • El síndrome de Ulises (2007)
  • El comisario (2004)
  • Cuéntame (2003–2005) … Chica Hippie/Lourdes
  • Geminis,venganza de amor (2002) … Beatriz Torres
  • Hospital Central (2000) … Eva
  • Los errores de los otros (2000) … Novia de Sergio
  • Medico de familia (1998)
  • Éste es mi barrio (1996)
  • Internet productions

    Manuela Velasco Manuela Velasco foto 23 Edicin Premios Goya 2 de 9
  • Amazing Mask (2009) … Reporter - Perdita González
  • Hienas (2009) … Ana
  • Television presenter

    Manuela Velasco Manuela Velasco Pictures Rec 2 Photocall 66th Venice
  • La noche de los Oscar (2010)
  • 23rd Goya Awards (2010)
  • Brainiac (2007–2008)
  • Cuatrosfera (2005–2007)
  • Del 40 al 1 (2003–2005)
  • Los 40 principales (2000–2005)
  • Local de música (1999–2000)
  • Theater

    Manuela Velasco Manuela Velasco Wallpaper
  • Todos eran mis hijos (2010)
  • Bajo Terapia (2017)

  • Manuela Velasco Manuela Velasco Photos 12th Malaga Film Festival

    References

    Manuela Velasco Wikipedia


    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L