Siddhesh Joshi

Johannes Meyer

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedIn
Years active  1905-1967
Role  Film actor
Siblings  V.H. Meyer
Name  Johannes Meyer
Parents  C. H. Meyer
Johannes Meyer wwwhjemmetdkPageFiles551896stjernervihusker
Born  28 May 1884 (1884-05-28) Skodsborg, Denmark
Died  November 4, 1972, Copenhagen, Denmark
Spouse  Oda Erika Sedlazeck (m. 1932–1972), Harriet Kirstine Rasch (m. 1917), Dagny Heckscher (m. 1909)
Movies  Master of the House, Mosekongen, Noddebo Praestegard, Tag til Ronneby Kro, Meet Me on Cassiopeia
Similar People  Ib Schonberg, Lau Lauritzen - Jr, Bodil Ipsen, George Schneevoigt, Carl Theodor Dreyer

Johannes Meyer (28 May 1884 – 4 November 1972), was a Danish film actor.

He debuted in the theater in 1905.

Filmography


  • Du skal aere din hustru - 1925 (directed by Carl Dreyer)
  • De blaa drenge - 1933
  • Sa til sos - 1933
  • Flight from the Millions - 1934
  • Lynet - 1934
  • Noddebo Praestegard - 1934
  • Skaf en sensation - 1934
  • De bor forelske Dem - 1935
  • Rasmines bryllup - 1935
  • Giftes-nej tak - 1936
  • The Impossible Woman (1936)
  • Inkognito - 1937
  • Plat eller krone - 1937
  • Alarm - 1938
  • Under byens tage - 1938
  • En lille tilfaeldighed - 1939
  • Nordhavets maend - 1939
  • Skilsmissens born - 1939
  • I de gode gamle dage - 1940
  • Jeg har elsket og levet - 1940
  • Sommerglaeder - 1940
  • Ga med mig hjem - 1941
  • Tag det som en mand - 1941
  • Tag til Ronneby kro - 1941
  • Froken Kirkemus - 1941
  • Afsporet - 1942
  • Lykken kommer - 1942
  • En pige uden lige - 1943
  • Erik Ejegods pilgrimsfaerd - 1943
  • Hans onsdagsveninde - 1943
  • Mine kaere koner - 1943
  • Teatertosset - 1944
  • Besaettelse - 1944
  • Det bodes der for - 1944
  • Det kaere Kobenhavn' - 1944
  • Mit liv er musik - 1944
  • Otte akkorder - 1944
  • I gar og i morgen - 1945
  • Mani - 1947
  • Roverne fra Rold - 1947
  • Soldaten og Jenny - 1947
  • Stot star den danske somand - 1948
  • Mens porten var lukket - 1948
  • Hvor er far? - 1948
  • For frihed og ret - 1949
  • De rode heste - 1950
  • Historien om Hjortholm - 1950
  • Cafe Paradis - 1950
  • Mosekongen - 1950
  • Dorte - 1951
  • Fodboldpraesten - 1951
  • Som sendt fra himlen - 1951
  • Fra den gamle kobmandsgard - 1951
  • Mod mig pa Cassiopeia - 1951
  • Det sande ansigt - 1951
  • Frihed forpligter - 1951
  • Vejrhanen - 1952
  • Husmandstosen - 1952
  • Det store lob - 1952
  • Ta' Pelle med - 1952
  • To minutter for sent - 1952
  • Vi arme syndere - 1952
  • Avismanden - 1952
  • Det gaelder livet - 1953
  • Den gamle molle pa Mols - 1953
  • Hejrenaes - 1953
  • Vi som gar kokkenvejen - 1953
  • Min son Peter - 1953
  • Hendes store aften - 1954
  • Sukceskomponisten - 1954
  • Kongeligt besog - 1954
  • Tre finder en kro - 1955
  • Blaendvaerk - 1955
  • Styrmand Karlsen - 1958
  • Krudt og klunker - 1958
  • Ballade pa Bullerborg - 1959
  • Flemming og Kvik - 1960
  • Ullabella - 1961
  • Landsbylaegen - 1961
  • Det stod i avisen - 1962
  • Stovsugerbanden - 1963
  • Hvis lille pige er du? - 1963
  • Tine - 1964
  • Doden kommer til middag - 1964
  • Den rode kappe - 1967
  • References

    Johannes Meyer Wikipedia


    Similar Topics
    Bodil Ipsen
    Carl Theodor Dreyer
    Master of the House
    Topics