Siddhesh Joshi (Editor)

Bruno Gantillon

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Bruno Gantillon

Role  Film director

Movies  Girl Slaves of Morgana Le Fay, Servant and Mistress
Similar People  Alfred Baillou, Victor Lanoux, Dominique Delpierre, Solange Pradel, Evelyne Buyle

Morgane et ses nymphes. 1971 de Bruno Gantillon


Bruno Gantillon is a French film director and screenwriter, born 16 June 1944 in Annemasse, a commune in the Haute-Savoie department in the Rhône-Alpes region in south-eastern France.

Contents

Bruno Gantillon wwwmarcheasuivrefrwpcontentuploads201406ga

Filmography

Assistant director
  • 1970 : Cannabis, directed by Pierre Koralnik
  • Director
  • 1970 : Un couple d'artistes
  • 1971 : Morgane et ses nymphes
  • 1972 : Le Self-service du nu
  • 1972 : Sans sommation
  • 1976 : Cinéma 16, episode : La maison d'Albert
  • 1977 : Cinéma 16, episode : L'amuseur
  • 1977 : Servante et maîtresse (English title: Servant and Mistress)
  • 1978 : Zigzags
  • 1979 : Les Héritiers, episode : Les régisseurs
  • 1979 : Médecins de nuit, 2 episodes : Légitime défense and Léone (TV series)
  • 1980 : Cinéma 16, episode : L'homme aux chiens
  • 1981 : Les Héritiers, episode : Les femmes du lac
  • 1981 : Non lieu
  • 1983 : Capitaine X
  • 1985 : Machinations
  • 1985 : L'Intruse 2
  • 1987 : Les Mémés sanglantes
  • 1989 : Le Masque, episode : Les dames du Creusot
  • 1989–1991 : The Hitchhiker, episodes :
  • Living a lie
  • Homecoming
  • Part of me
  • Square deal
  • Code Liz
  • 1989 : Le Dernier Virus
  • 1991 : Le Triplé gagnant, episode : Fado pour une jeune fille
  • 1992 : La Scène finale
  • 1992 : Counterstrike, episodes :
  • Bastille day terror
  • Til death do us part
  • Ripped from the grave
  • 1993 : Ferbac, episode : Le crime de Ferbac
  • 1994 : Le Travail du furet
  • 1994 : Highlander, episode : Warmonger
  • 1994 : Commissaire Chabert : Mort d'une fugitive
  • 1995 : Les Derniers Jours de la victime
  • 1995 : Le Dernier Voyage
  • 1995 : Dock des anges
  • 1995 : En danger de vie
  • 1996 : La Chica
  • 1996 : La Poupée qui tue
  • 1997 : En danger de vie
  • 1998 : Frères et Flics
  • 2000 : La Passion Schliemann
  • 2000 : Entre l'arbre et l'écorce
  • 2001 : Le Marathon du lit
  • 2001 : Maigret, episode : Mon ami Maigret
  • 2004–2006 : Léa Parker, episodes :
  • Virus
  • La Liste noire
  • Ondes mortelles
  • Hôtel de luxe
  • Effet de serre
  • 2005 : Le Meilleur Commerce du monde
  • 2005–2006 : Fabien Cosma, episodes :
  • Grain de sable
  • Syndrome d'imposture
  • 2005–2007 : Louis la Brocante
  • Louis et les Deux Mousquetaires
  • Louis et la Chorale
  • Louis n'en dort plus
  • Louis joue les experts
  • 2006–2008 : Sous le soleil, episodes :
  • Le prix du succès
  • Des parents envahissants
  • Mariage en danger
  • La Révélation
  • La Fille de mes rêves
  • La Femme aux deux visages
  • 2008 : Disparitions
  • 2010 : Le Sang des Atrides (telefilm)
  • 2011 : Le Tombeau d'Hélios (telefilm)
  • Screenwriter
  • 1972 : Sans sommation
  • 1985 : L'Intruse 2
  • 1996 : La Chica
  • References

    Bruno Gantillon Wikipedia


    Similar Topics
    Victor Lanoux
    Girl Slaves of Morgana Le Fay
    Randy Alcorn
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L