Nisha Rathode (Editor)

Björn Bengtsson

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Bjorn Bengtsson

Role  Actor
Björn Bengtsson Bjrn Bengtsson Wikipedia

Movies  Beck – Skarpt lage, Julie, Somewhere Else, ZONE 261, Offside
Similar People  Vicki Benckert, Joel Spira, Aliette Opheim, Kalla Bie, Molly Nutley

Sofia helin och bjorn bengtsson efter premiaren av ingenting av mig nyhetsmorgon tv4


Björn Roger Bengtsson (born 17 October 1973 in Malmö) is a Swedish actor.

Contents

Björn Bengtsson Bjrn Bengtsson tillbaka i Tjockare n vatten Aftonbladet

Bengtsson studied at Gothenburg Theatre Academy 1993–96. He has worked at Malmö City Theatre, Helsingborg City Theatre and Riksteatern.

Björn Bengtsson wwwsfiseImageVaultImagesid10371width227co

The Legends of Fashion: Interview with Björn Bengtsson - CMO of UNTUCKit


Selected filmography

Björn Bengtsson Ronnys rullar on acast
  • 2009 – Stenhuggaren
  • Psalm 21 (2009)
  • Rallybrudar (2008)
  • Mellan oss (2008)
  • Labyrint (2007)
  • En spricka i kristallen (2007)
  • Offside (2006)
  • 2006 – Snapphanar
  • 2006 – Istadgade
  • Beck – Skarpt läge (2006)
  • Van Veeteren – Svalan, Katten, Rosen, Döden (2006)
  • Moreno och tystnaden (2006)
  • Vinnare och förlorare (2005)
  • Utan dig (2003)
  • Kontorstid (2003)
  • 2003 – Ramona
  • Hot Dog (2002)
  • 2001 – Fru Marianne
  • 2000 – Fem gånger storm
  • 1999 – Gertrud (Theatre)
  • 2016 - Moana (Maui Swedish Voice)

  • Björn Bengtsson Bjrn Bengtsson Wikipedia
    Björn Bengtsson 1st name all on people named Bjrn songs books gift ideas pics
    Björn Bengtsson Banden till familjen finns alltid kvar Sknska Dagbladet
    Björn Bengtsson Bengtsson Bjrn Dramaten
    Björn Bengtsson Bjrn Bengtsson
    Björn Bengtsson Sweden39s gay nightlife July 2326 The Local
    Björn Bengtsson Bjrn Bengtsson 24483264 Movie amp TV Pinterest

    References

    Björn Bengtsson Wikipedia


    Similar Topics
    Aliette Opheim
    Joel Spira
    Molly Nutley
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L