Tripti Joshi

Zuhal Olcay

Name  Zuhal Olcay

Role  Actress
Zuhal Olcay Zuhal Olcay ener en kendini yanl m ifade etti acaba
Albums  Basucu Sarkilari, Ask'in Halleri, Basucu Sarkilari 2, Ihanet
Spouse  Haluk Bilginer (m. 1992–2004), Zafer Olcay (m. 1980–1987), Selcuk Yontem (m. 1976–1979)
Movies  Mrs Salkim's Diamonds, In Nowhere Land, The Secret Face, Desperate Road, Ihtiras Firtinasi

Zuhal olcay yalan da olsa


Zuhal Olcay ([zuˈhal olˈdʒaj]) (née İşanç) (born 10 August 1957 in Üsküdar, Istanbul, Turkey) is a famous Turkish actress and singer.

Zuhal Olcay Zuhal Olcay Yorumlar Sinematurkcom

Zuhal olcay i yisin 1993


Biography

Zuhal Olcay sudenpamircomwpcontentuploads201507lzuhal

Graduated from Ankara State Conservatory in 1976, she first started as a stage actress. Since 1983 she also started being a film actress and became famous with films like "Amansız Yol", "Kurşun Ata Ata Biter", "Bir Avuç Gökyüzü", "Halkalı Köle", and "Dünden Sonra Yarından Önce". In 1989 she started a successful singing career.

Discography

Zuhal Olcay zuhal olcay zuhal olcay Photo 28396927 Fanpop
  • Küçük Bir Öykü Bu (1989)
  • İki Çift Laf (1990)
  • Oyuncu (1993)
  • İhanet (1998)
  • Başucu Şarkıları (2001)
  • Başucu Şarkıları 2 (2005)
  • Aşk'ın Halleri (2009)
  • Başucu Şarkıları 3 (2015)

  • Zuhal Olcay Zuhal Olcay Yorumlar Sinematurkcom

    References

    Zuhal Olcay Wikipedia


    Similar Topics
    Haluk Bilginer
    The Secret Face
    Nos dicen las intocables
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L