Sponsored Links
 
Topics
Sponsored Links
 
Siddhesh Joshi

Vincent Elbaz

Occupation  Actor
Partner  Fanny Conquy (2013–)
Role  Actor

Name  Vincent Elbaz
Years active  1994–present
Children  Anna Elbaz
Vincent Elbaz Picture of Vincent Elbaz
Born  3 February 1971 (age 44) (1971-02-03) Paris, France
Nominations  Cesar Award for Most Promising Actor
Movies  La Verite si je mens !, The Assault, Tellement proches, Love Is in the Air, Le Peril jeune
Similar People  Pascal Elbe, Richard Anconina, Julien Leclercq, Gilbert Melki, Thomas Gilou
Profiles
Twitter

Exclusive vincent elbaz and more attending vivement dimanche recording in paris


Sponsored Links

Vincent Elbaz (born 3 February 1971) is a French actor. He has appeared in many French television shows and films.

Vincent Elbaz Vincent Elbaz uniFrance Films

His first major role was in the 1994 film Le péril jeune. Elbaz received the 1998 Jean Gabin Prize.

Vincent Elbaz httpsuploadwikimediaorgwikipediacommonsthu

Elbaz was born in Paris, France, to a Jewish family from Morocco.

Vincent Elbaz Vincent Elbaz uniFrance Films

Vincent elbaz ce qui m eclate c est jouer un enfoire qu il faut aimer


Filmography

Vincent Elbaz httpsuploadwikimediaorgwikipediacommons66
  • 1994 : Le Péril jeune, by Cédric Klapisch
  • 1995 : Le Plus bel âge..., by Didier Haudepin
  • 1996 : Enfants de salaud, by Tonie Marshall
  • 1996 : Je m'appelle Régine, by Pierre Aknine (TV)
  • 1997 : Just Do It, by Frédéric Chèze & Denis Thybaud (Short Film)
  • 1997 : Les Randonneurs, by Philippe Harel
  • 1997 : La Vérité si je mens !, by Thomas Gilou
  • 1997 : Petits Désordres amoureux, by Olivier Péray
  • 1998 : Grève party, by Fabien Onteniente
  • 1999 : Suzy vend des sushis, by Delphine Quentin (Short Film)
  • 1999 : Quasimodo d'El Paris, by Patrick Timsit
  • 1999 : Le Sourire du clown, by Éric Besnard
  • 1999 : Peut-être, by Cédric Klapisch
  • 1999 : Un pur moment de rock'n roll, by Manuel Boursinhac
  • 2000 : J'peux pas dormir..., bu Guillaume Canet (Short Film)
  • 2000 : Nag la bombe, by Jean-Louis Milesi
  • 2000 : Mémoire morte, by Jean-Jacques Dumonceau (Short Film)
  • 2000 : La Parenthèse enchantée, by Michel Spinosa
  • 2001 : Absolument fabuleux, by Gabriel Aghion
  • 2002 : Rue des plaisirs, by Patrice Leconte
  • 2002 : Embrassez qui vous voudrez, by Michel Blanc
  • 2002 : Un monde presque paisible, by Michel Deville
  • 2003 : Not For, or Against (Quite the Contrary), by Cédric Klapisch
  • 2005 : D'Artagnan et les trois mousquetaires, by Pierre Aknine
  • 2005 : Test, by Didier Rouget (Short Film)
  • 2005 : Dans tes rêves, by Denis Thybaud
  • 2005 : Ma vie en l'air, by Rémi Bezançon
  • 2005 : Le Parfum de la dame en noir, by Bruno Podalydès
  • 2007 : Tel père telle fille by Olivier de Plas
  • 2007 : Les Buttes Chaumont by Ariel Zeitoun
  • 2007 : J'aurais voulu être un danseur by Alain Berliner
  • 2007 : Le Dernier gang by Ariel Zeitoun
  • 2008 : Les Randonneurs à Saint-Tropez by Philippe Harel
  • 2009 : Good Canary by Patrick Czaplinski (TV)
  • 2009 : Sweet Valentine by Emma Luchini
  • 2009 : Park Benches by Bruno Podalydès
  • 2009 : Tellement proches by Olivier Nakache & Éric Toledano
  • 2010 : L'Assaut by Julien Leclercq
  • 2010 : Au bas de l'échelle by Arnauld Mercadier (TV)
  • 2010 : Comme les cinq doigts de la main by Alexandre Arcady
  • 2012 : La vérité si je mens! 3 by Thomas Gilou
  • 2014 : The Hundred-Foot Journey by Lasse Hallström
  • 2016 : Amis publics by Edouard Pluvieux
  • 2017 : Primaire by Hélène Angel
  • 2017 : Il a déjà tes yeux by Lucien Jean-Baptiste
  • 2017 : Number One by Serge Hazanavicius
  • Theatre

    Vincent Elbaz Vincent Elbaz Wikiwand
  • 2007 : Good Canary written by Zach Helm, directed by John Malkovich
  • 2002 : Hysteria written by Terry Johnson, directed by John Malkovich, at Théâtre Marigny in Paris

  • Vincent Elbaz Who is Vincent Elbaz dating Vincent Elbaz girlfriend wife

    Nomination Molières 2003 : Meilleur comédien et Révélation théâtrale masculine

    Vincent Elbaz Vincent Elbaz uniFrance Films
  • 1995 : COURTELINE + FEYDEAU = LA TÊTE À TOTO, directed by D. CHEKROUNE
  • 1995 : Gueule de nuit, directed by P. Aknine
  • 1994 TOURNÉE DE THÉÂTRE DE RUE (Compagnie Moctezuma Création Collective)
  • 1993: Le Bouc written by Rainer Werner Fassbinder, directed by d'Antoine Scotto (Théâtre Mathis)
  • 1992 : La plaisante aventure written by Carlo Goldoni, directed by Antoine Scotto, Festival de la Jeunesse
  • 1990-1992: L'Ouest le vrai written by Sam Shepard, directed by J.-Y Hadjadj (Théâtre Ecole d'Anjou)

  • Vincent Elbaz Who is Vincent Elbaz dating Vincent Elbaz girlfriend wife

    References

    Vincent Elbaz Wikipedia


    Similar Topics

    Gilbert Melki

    Pascal Elbe

    Richard Anconina

    La Verite si je mens !

    Le Peril jeune

    Tellement proches

    Sponsored Links
    B
    i
    Link
    H2
    L