Puneet Varma (Editor)

Turbopotamos

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Years active  2000-present
Record label  Discos Gordos
Origin  Lima (2000)
Music director  Microbús
Turbopotamos Turboptamos archivos Conciertos Per
Albums  No Love, En Público (En Directo), Turbopótamos, En Privado, Turbopótamos EP (Reedición), 2012
Genres  Punk rock, Ska punk, Hardcore punk
Similar  Campo De Almas, Ni Voz Ni Voto, Rafo Raez, Cuchillazo, Jenny Berggren
Profiles
Myspace

Turbopotamos en vivo en rock en el parque 10 1 2


Turbopotamos is a Peruvian punk rock band formed in Lima, in the year 2000.

Contents

Turbop tamos turbop tamos full album


Members

  • Humberto Campodónico: Vocals and Guitar
  • Julio Pérez Luna: Bass
  • Sergio Bringas: Drums
  • Bruno Sánchez: Guitar
  • Discography

  • Turbopótamos Ep (2001)
  • Turbopótamos (2004)
  • No love (2007)
  • Terrorize You / Disco Flor (2008)
  • 2012 (2009)
  • En Público (2010)
  • En Privado (2010)
  • Songs

    La CholaTurbopótamos · 2004
    Ultra BebaTurbopótamos · 2004
    Maria dubEn Público (En Directo) · 2017

    References

    Turbopotamos Wikipedia


    Similar Topics
    Jenny Berggren
    Murder Is News
    Davey Arthur
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L