Sneha Girap (Editor)

Søren Sætter Lassen

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Occupation  Actor
Role  Film actor
Name  Soren Saetter-Lassen
Ex-spouse  Vibeke Hastrup
Soren Saetter-Lassen wwwbilledbladetdksitesbilledbladetdkfilesst
Born  11 July 1955 (age 60) (1955-07-11) Horsens, Denmark
Children  Jens Frederik Saetter-Lassen
Nominations  Robert Award for Best Actor in a Leading Role
Movies  Marie Kroyer, Help! I\'m a Fish, The Snooks, The Wild Swans, The Escape
Similar People  Jens Frederik Saetter‑Lassen, Vibeke Hastrup, Bille August, Stefan Fjeldmark, Ghita Norby

Faderen - Ritmesteren til psykolog


Søren Sætter-Lassen (born 11 July 1955) is a Danish stage, film and television actor.

Contents

Filmography

Søren Sætter-Lassen Hj krlighed Sren StterLassen forlovet med 25 r yngre
  • Øjeblikket (1980)
  • Pengene eller livet (1982)
  • Ved vejen (1988)
  • De nøgne træer (1991)
  • Snøvsen (1992)
  • Sort høst (1993)
  • Snøvsen ta'r springet (1994)
  • Det store flip (1997)
  • Mimi og madammerne (1998)
  • I Kina spiser de hunde (1999)
  • Dybt vand (1999)
  • Help! I'm a Fish (2000)
  • Et rigtigt menneske (2001)
  • Jolly Roger (2001)
  • I Am Dina (2002)
  • Oskar og Josefine (2005)
  • De vilde svaner (2009)
  • The Escape (2009)
  • Klassefesten (2011)
  • The Passion of Marie (2012)
  • Awards

  • 2000: Reumert award for best supporting actor, Don Carlos
  • 2010: Reumert award for best actor, Richard III
  • Søren Sætter-Lassen wwwbilledbladetdksitesbilledbladetdkfilesst

    Søren Sætter-Lassen Nu taler Sren StterLassen ud efter ulykken i Skuespilhuset BT
    Søren Sætter-Lassen Sren Stter Lassen Nyheder billeder og video BilledBladet
    Søren Sætter-Lassen Sren StterLassen har brud p rygsjlen Ekstra Bladet
    Søren Sætter-Lassen Kendt skuespiller fik scenevg over sig Det skete der med ham BT
    Søren Sætter-Lassen Sren StterLassen IMDb
    Søren Sætter-Lassen Nyheder og seneste nyt fra Berlingske wwwbdk
    Søren Sætter-Lassen Sren Stter Lassen Nyheder billeder og video BilledBladet

    References

    Søren Sætter-Lassen Wikipedia


    Similar Topics
    Bille August
    Vibeke Hastrup
    The Wild Swans
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L