Sneha Girap (Editor)

Robert Ndrenika

Updated on
Edit
Like
Comment
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Name  Robert Ndrenika

Role  Actor
Robert Ndrenika wwwaltcinecompersonsphotophoto205x205Nderika

People also search for  Viktor Gjika, Gjergj Xhuvani, Fatmir Koci
Movies  The Second November, Slogans, Tirana Year Zero

Speed drawing portrait robert ndrenika albanian actor dry brush technique


Robert Ndrenika (born 1942, in Tirana) is an Albanian actor. He was honored with the People's Artist of Albania in 1988.

Contents

Robert Ndrenika wwwgshalwpcontentuploads201706robertndren

Ndrenika studied at the Qemal Stafa High School, in Tirana, Albania.

Robert Ndrenika Speed Drawing Portrait Robert Ndrenika Albanian actor DRY BRUSH

Robert Ndrenika (1942) and family photos with friends and relatives


Filmography

Robert Ndrenika Robert Ndrenika vdes fhoto

 • Kronikë provinciale (2009)
 • Ne dhe Lenini - (2008)
 • Tifozet - (2004) komedi
 • Ishte koha për dashuri - (2004)
 • Njerez dhe fate - (2002-2003) miniseri
 • Tirana, viti zero - (2001) si Kujtimi
 • Parullat - (2001) si Lleshi
 • Bolero - (1997)
 • Nata e dymbëdhjetë - teatër-komedi
 • Botë e padukshme - (1987) ...Iliazi
 • Përralle Nga e Kaluara - (1987) si Vangjeli
 • Vrasje në gjueti - (1987)
 • Dhe vjen një ditë - (1986) si vëllai i Llano Bletës
 • Gurët e shtëpisë sime - (1985)
 • Tre njerëz me guna - (1985)
 • Shirat e vjeshtës - (1984)
 • Kohë e largët - (1983) si Anastas Grigori
 • Besa e kuqe - (1982)
 • Era e ngrohtë e thellësive - (1982) (TV)
 • Nëntori i dytë - (1982)
 • Shi në plazh - (1982)
 • Vëllezër dhe shokë - (1982)
 • Një shoqe nga fshati - (1980)
 • Ditët që sollën pranverën - (1979) (TV)
 • Mësonjëtorja - (1979), si Kosta
 • Në shtëpinë tonë - (1979)
 • Koncert në vitin 1936 (1978),si Fotaqi (n/prefekti)
 • Shëmbja e idhujve - (1977)si kapteri
 • Emblema e dikurëshme - (1976) (TV)
 • Duke kërkuar 5-orëshin - (1974) si Zeqo
 • Rrugë të bardha - (1974),
 • Shtigje të luftës - (1974),Shabani
 • Kryengritje në pallat - (1972)
 • Odiseja e tifozave - (1972)
 • Kapedani - (1972), si biri i xha Sulos
 • I teti ne bronx(1970) Xhemali
 • Horizonte te hapura (1968)Azemi
 • oshtime ne bregdet (1966)

 • Robert Ndrenika Profili i aktorit t madh far nuk dini pr Robert Ndrenikn

  Robert Ndrenika 50 fakte nga jeta e t madhit Robert Ndrenika Daily News Albania

  References

  Robert Ndrenika Wikipedia