Nisha Rathode (Editor)

Renato Aragão

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Birth name  Antonio Renato Aragao
Role  Comedian
Name  Renato Aragao

Years active  1964–present
Nationality  Brazilian
Grandchildren  Julia Aragao
Renato Aragao wwwefarsascomwpcontentuploadsrenatoaragaojpg
Born  January 13, 1935 (age 80) Sobral, Ceara, Brazil (1935-01-13)
Medium  Film, television, comedy
Genres  musical comedy, slapstick comedy
Notable works and roles  Os Trapalhoes, A Turma do Didi (later named Aventuras do Didi)
Children  Livian Aragao, Paulo Aragao Neto, Ricardo Aragao, Renato Aragao Jr., Juliana Aragao
Spouse  Lilian Taranto (m. 1991), Marta Rangel (m. 1957–1991)
Parents  Paulo Aragao, Dinorah Lins Aragao
Movies and TV shows  Os Trapalhoes, O Novico Rebelde, Os Trapalhoes e o Magic, Brazilian Star Wars, Xuxa and the Goofies in the My
Similar People  Livian Aragao, Dede Santana, Mussum, Zacarias, Lilian Taranto

EXCLUSIVO - 'RENATO ARAGÃO NO RISADARIA' - Portal Stand Up Comedy Brasil (HD)


Antônio Renato Aragão (born January 13, 1935, in Sobral, Ceará), nicknamed Didi is a Brazilian comedian actor, producer, and writer. He is best known for his leading role in the television series Os Trapalhões.

Contents

Renato Aragão A morte de Renato Arago era mais um boato espalhado por redes

Television Series


  • Vídeo Alegre (TV Ceará, 1961–1963)
  • A E I O URCA (TV Tupi, 1964–1965)
  • Os Legionários (TV Excelsior, 1965–1966)
  • A Cidade Se Diverte (TV Excelsior, 1965–1966)
  • Adoráveis Trapalhões (TV Excelsior, 1965–1966)
  • Uma Graça, Mora? (TV Record, 1966–1969)
  • Praça da Alegria (TV Record, 1966–1969)
  • Quartel do Barulho (TV Record, 1966–1969)
  • Café sem Concerto (TV Tupi, 1970–1971)
  • Os Insociáveis (TV Record, 1972–1974)
  • Os Trapalhões (TV Tupi, 1974–1976)
  • Os Trapalhões (TV Globo, 1976–1993)
  • Criança Esperança (TV Globo, 1986–)
  • Os Trapalhões – Melhores Momentos de Todos os Tempos (reruns, TV Globo, 1994–1997)
  • Os Trapalhões em Portugal (TV SIC, Portugal, 1994–1997)
  • A Turma do Didi (TV Globo, 1998–2010–).
  • Aventuras do Didi (TV Globo, 2010)
  • Discography

    Renato Aragão Renato Arago Tudo sobre Renato Arago RD1
  • 2000 – Didi & Sua Turma
  • 1996 – Trapalhões e Seus Amigos
  • 1995 – Os Trapalhões em Portugal
  • 1991 – Amigos do Peito – 25 Anos de Trapalhões
  • 1988 – Os Trapalhões
  • 1987 – Os Trapalhões
  • 1985 – A Filha dos Trapalhões
  • 1984 – Os Trapalhões
  • 1984 – Os Trapalhões e o Mágico de Oroz
  • 1984 – O Trapalhão na Arca de Noé
  • 1983 – O Cangaceiro Trapalhão
  • 1982 – Os Trapalhões na Serra Pelada
  • 1982 – Os Vagabundos Trapalhões
  • 1981 – Os Saltimbancos Trapalhões
  • 1981 – O Forró dos Trapalhões
  • 1979 – Os Trapalhões na TV
  • 1975 – Os Trapalhões – Volume 2
  • 1974 – Os Trapalhões – Volume 1
  • Solo

    Renato Aragão static1purepeoplecombrarticles037320447
  • 2007 – Didi e a Pequena Ninja
  • 2006 – O Cavaleiro Didi e a Princesa Lili
  • 2005 – Didi, O Caçador de Tesouros
  • 2004 – Didi Quer ser Criança
  • 2003 – Didi, o Cupido Trapalhão
  • 2000 – O Anjo Trapalhão
  • 1983 – O Trapalhão na Arca de Noé
  • 1968 – Dois Na Lona
  • 1966 – Adorável Trapalhão
  • with Dedé Santana

    Renato Aragão Renato Arago pode perder R 1 milho em processo movido por atriz
  • 1999 – O Trapalhão e a Luz Azul
  • 1998 – Simão, o Fantasma Trapalhão
  • 1997 – O Noviço Rebelde
  • 1971 – Bonga, O Vagabundo
  • with Os Trapalhões

    Renato Aragão EGO Renato Arago Tudo sobre famosos
  • 1991 – Os Trapalhões E A Árvore da Juventude
  • 1990 – O Mistério de Robin Hood
  • 1990 – Uma Escola Atrapalhada
  • 1989 – Os Trapalhões na Terra dos Monstros
  • 1989 – A Princesa Xuxa e os Trapalhões
  • 1988 – O Casamento dos Trapalhões
  • 1988 – Os Heróis Trapalhões - Uma Aventura na Selva
  • 1987 – Os Trapalhões no Auto da Compadecida
  • 1987 – Os Fantasmas Trapalhões
  • 1986 – Os Trapalhões e o Rei do Futebol
  • 1986 – Os Trapalhões no Rabo do Cometa
  • 1985 – Os Trapalhões no Reino da Fantasia
  • 1984 – A Filha dos Trapalhões
  • 1984 – Os Trapalhões e o Mágico de Oróz
  • 1983 – O Cangaceiro Trapalhão
  • 1982 – Os Vagabundos Trapalhões
  • 1982 – Os Trapalhões na Serra Pelada
  • 1981 – Os Saltimbancos Trapalhões
  • 1980 – O Incrível Monstro Trapalhão
  • 1980 – Os Três Mosqueteiros Trapalhões
  • 1979 – O Rei e os Trapalhões
  • 1979 – O Cinderelo Trapalhão
  • 1978 – Os Trapalhões na Guerra dos Planetas
  • 1977 – O Trapalhão nas Minas do Rei Salomão
  • 1977 – Simbad, O Marujo Trapalhão
  • 1976 – O Trapalhão no Planalto dos Macacos
  • 1975 – O Trapalhão na Ilha do Tesouro
  • 1974 – Robin Hood, O Trapalhão da Floresta
  • 1973 – Aladim e a Lâmpada Maravilhosa
  • 1972 – Ali Babá e os Quarenta Ladrões
  • 1966 – Na Onda do Iê-Iê-Iê
  • 1966 – A Ilha dos Paqueras

  • Renato Aragão Renato Arago Artista Gshow

    References

    Renato Aragão Wikipedia


    Similar Topics
    Mussum
    M M McCabe
    Paul McGonagle
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L