Siddhesh Joshi (Editor)

Oleg Mityaev

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Origin  Chelyabinsk, USSR
Name  Oleg Mityaev
Genres  bard
Role  Bard
Instruments  Vocals, guitar
Spouse  Marina Yesipenko
Years active  1978–present

Oleg Mityaev wwwpeoplesruartmusicbardmityaevmityaev3jpg
Birth name  Oleg Grigor'evich Mityaev
Born  February 19, 1956 (age 59) (1956-02-19)
Occupation(s)  Musician, singer-songwriter, actor
Albums  Ni strani, ni pogosta
Parents  Lidiya Mityaeva, Grigory Mityaev
Children  Darya Mityaeva, Savva Mityaev, Philipp Avgust, Sergey Mityaev
Similar People  Yuri Vizbor, Bulat Okudzhava, Marina Yesipenko, Vladimir Vysotsky, Oleg Gazmanov

Oleg mityaev proydet zima


Oleg Grigorievich Mityaev (Russian: Олег Григорьевич Митяев, 19 February 1956) is a Russian bard, musician and actor.

Contents

People's Artist of Russia (2009). Member of Russian Writers Union.

An author and first performer of popular bard song "Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались" (1978).

Yuri kutumov dream russian bard music songs author oleg mityaev


Discography

  • 1990 — Давай с тобой поговорим (Let's Talk Together)
  • 1992 — Теперь толкуют о деньгах (Now They Speak About Money, songs of Yuri Vizbor)
  • 1994 — Письмо из Африки (The Letter from Africa)
  • 1995 — Светлое прошлое (Bright Past)
  • 1996 — Лето — это маленькая жизнь (Summer is a Little Life)
  • 1998 — Крепитесь, люди, скоро лето! (Brave, People, Summer Will Come Soon!)
  • 1999 — Лучшие песни (Best Songs)
  • 2000 — Нелучшие песни (Not Best Songs)
  • 2002 — Ни страны, ни погоста… (Neither Country, Not Churchyard..., lyrics by Joseph Brodsky, music by L.Margolin)
  • 2002 — Небесный калькулятор или жизнь замечательных людей (Celestial Calculator or Lives of Wonderful People)
  • 2003 — Концерт в Кремле (2 CD) (Concert in Kremlin, 2 CD)
  • 2005 — Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались! Четверть века спустя (Let's Talk Together! 25 Years Later)
  • 2005 — Запах снега (The Smell of Snow)
  • 2006 — Митяевские песни (в двух частях) (Songs of Mityaev, in two parts)
  • 2007 — Крепитесь, люди, скоро лето! (Brave, People, Summer Will Come Soon!, re-issue)
  • 2007 — Олег Митяев в гостях у Эльдара Рязанова (2 CD) (Oleg Mityaev visiting Eldar Ryazanov, 2 CD)
  • 2008 — Новая коллекция. Лучшие песни Олега Митяева (New Collection. Best Songs of Oleg Mityaev)
  • 2008 — Романтики больше не будет (CD + DVD) (There Will Be No Romance Anymore, CD+DVD pack)
  • 2009 — Да здравствуют музы! (CD + DVD) (Long Live Muse!, CD+DVD pack, lyrics by Alexandr Pushkin, music by David Tukhmanov. Mityaev performed 3 songs among others on this compilation)
  • 2011 — Митяевские песни (третья часть) (Songs of Mityaev, the third part)
  • 2011 — Позабытое чувтво (The forgotten feeling)
  • Songbooks

  • 1992 — Давай с тобой поговорим. Песни Олега Митяева ("Let's Talk Together. Songs by Oleg Mityaev")
  • 1997 — Песни ("Songs")
  • 2000 — Песни ("Songs")
  • 2000 — Непраздничные вещи ("Ferial Things")
  • 2001 — Травник ("Herbalist")
  • 2003 — Светлое прошлое: стихи и песни с нотным приложением ("Bright Past: Lyrics with music sheets application")
  • 2003 — Вечная история: стихи и песни с нотным приложением ("Eternal Story: Lyrics with music sheets application")
  • 2004 — Давай с тобой поговорим: стихотворения, песни ("Let's Talk Together: Verses, songs")
  • 2004 — Лето — это маленькая жизнь: стихи и песни ("Summeris a little life: Verses and songs")
  • 2005 — Песни-2 ("Songs-2")
  • 2006 — Песни ("Songs")
  • 2009 — Небесный калькулятор ("Celestial Calculator")
  • 2009 — Одинаковые сны ("Same Dreams")
  • 2009 — Стихи о любви ("Verses about Love")
  • 2010 — По прожилкам лиственной руки ("Veins on Hardwood Arms")
  • Films

  • "Два часа с бардами" ("Two Hours with Bards")
  • "Играя с неизвестным" ("Playing with Unknown")
  • "Сафари №6" ("Safari №6")
  • "Убийца" ("Killer")
  • Live recordings

  •  ? — Как здорово, что все мы здесь… (на 2 кассетах) ("So Good That All We...", on 2 videotapes)
  • 1998 — Как здорово, что все мы здесь… ("So Good That All We...")
  • 1999 — Песни нашего века ("Songs of Our Century")
  • 2001 — Крепитесь, люди, скоро лето! ("Brave, People, Summer Will Come Soon!")
  • 2002 — Почему мы так долго не видимся? (в 2 частях) ("Why Can't We Meet for So Long?", in two parts)
  • 2003 — Концерт в Кремле ("Concert in Kremlin")
  • 2004 — Концерт в Кремле «Из ничегонеделанья» ("Concert in Kremlin. Because of Doing Nothing")
  • 2006 — Концерт на Ильменском фестивале. Олег Митяев и Владимир Кристовский ("Concert on Ilmen Fest. Oleg Mityaev and Vladimir Kristovsky)
  • 2007 — Митяевские песни. Юбилейный концерт в Кремле ("Songs of Mityaev. Anniversary Concert in Kremlin")
  • 2008 — Романтики больше не будет (DVD + CD) (There Will Be No Romance Anymore, CD+DVD pack)
  • 2009 — Да здравствуют музы! (DVD + CD) (Long Live Muse!, CD+DVD pack)
  • References

    Oleg Mityaev Wikipedia


    Similar Topics
    Bulat Okudzhava
    Oleg Gazmanov
    Vladimir Vysotsky
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L