Sneha Girap (Editor)

Miquel Desclot

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Miquel Desclot

Role  Writer
Miquel Desclot Miquel Desclot miqueldesclot Twitter

Books  As Minas Do Rei Chang Py Nong / King Nong Chang Py's Mines
Similar People  Fina Rifa, Agusti Bartra, Gioachino Rossini, Jacob Grimm, Jacint Verdaguer

Escriptors Tv: Miquel Desclot


Miquel Creus i Muñoz alias Miquel Desclot (Barcelona, 1952) is a Catalan writer and translator known for his Catalan translations of works by Dante, Petrarca or Michelangelo Buonarroti.

Contents

Miquel Desclot El poeta i escriptor Miquel Desclot pregoner de Sant

Awards

Miquel Desclot 9788424623425fotodetallautorDesclot Miqueljpg
  • 1971 Premi Amadeu Oller de poesia Ira és trista passió
  • 1972 Premi Màrius Torres de poesia per El riu de lava
  • 1985 Premi Josep Maria de Sagarra, de traducció teatral Les mamelles de Tirèsies, Guillaume Apollinaire
  • 1985 Premi Lola Anglada, Set que no dormen a la palla
  • 1987 Premi Pere Quart d'humor i sàtira Auques i espantalls
  • 1988 Premi de la Generalitat a la millor traducció en vers Llibres profètics de Lambeth, I: Profecies polítiques, William Blake
  • 1988 Premio Nacional de traducción de literatura infantil,Versos perversos de Roald Dahl
  • 1993 Premi Crítica Serra d'Or de memòries, Llibre de Durham
  • 1993 Premi Crítica Serra d'Or de poesia per a infants, Bestiolari de la Clara
  • 1996 Premi Cavall Verd Rafael Jaume de traducció poètica, Per tot coixí les herbes
  • 1997 Premi Caixa de Girona dels Ciutat d'Olot, De llavis del gran bruixot
  • 2000 Premi Crítica Serra d'Or de traducció, Saps la terra on floreix el llimoner: Dante, Petrarca, Michelangelo
  • 2000 Premi Jaume Vidal i Alcover de projectes de traducció
  • 2002 Premio Nacional de literatura infantil y juvenil, Més música, mestre!
  • Poetry

    Miquel Desclot Miquel Desclot La poesia de confessionari s
  • 1971 Ira és trista passió
  • 1974 Viatge perillós i al•lucinant a través de mil tres-cents vint-i-set versos infestats de pirates i de lladres de camí ral
  • 1978 Cançons de la lluna al barret
  • 1983 Juvenília
  • 1987 Auques i espantalls
  • 1987 Música, mestre!
  • 1992 El llevant bufa a ponent
  • 1992 Com si de sempre
  • 1995 Oi, Eloi?
  • 2001 Més música, mestre!
  • 2003 Menú d'astronauta
  • 2004 Bestiolari de la Clara
  • 2006 Fantasies, variacions i fuga
  • Prose

    Miquel Desclot httpspbstwimgcomprofileimages3392358784e6
  • 1992 Llibre de Durham
  • 1994 Montseny, temps avall
  • 1996 Veïna de pedra viva
  • 2002 Pare, saps què?
  • 2004 Muntanyes relegades
  • Children's books

    Miquel Desclot Miquel Desclot miqueldesclot Twitter
  • 1971 El blanc i el negre
  • 1971 La casa de les mones
  • 1973Fava, favera
  • 1973 El gran joc dels colors
  • 1978 Itawa
  • 1980 A la punta de la llengua
  • 1980 Waïnämöïnen
  • 1983 No riu el riu
  • 1986 Què descobreix l'Atlàntida
  • 1986 Set que no dormen a la palla
  • 1988 Barraca de nas
  • 1991 Més de set que no dormen a la palla
  • 1993 La cadena d'or
  • 1994 Flordecol
  • 1995 Amors i desamors d'Oberó i Titània
  • 1995 Lluna de mel al Palau de vidre
  • 1996 Viatge inaugural a l'Antitetànic
  • 1997 La flauta màgica
  • 1997 De llavis del Gran Bruixot: els herois de Kalevala
  • 1997 La cançó més bonica del món
  • 1998 El barber de Sevilla
  • 2004 Nas de barraca
  • 2004 Aristòtil entre escombraries
  • 2004 Amor a mar
  • 2005 Les mines del rei Xang Phi Nyo
  • 2007 Des de Lapònia, amb amor
  • 2008 Pallufet & Ventaflocs
  • Theatre

  • 1997 Història del sultà
  • 2002 Tot esperant l'emperador
  • Essay

  • 2003 L'edat d'or de la música
  • Discography

  • 1986 La cançó més bonica del món
  • 1994 Fills del segle
  • 2002 Transatlàntida
  • 2003 Cançó a cau d'orella
  • 2004 Un concert desconcertant
  • References

    Miquel Desclot Wikipedia


    Similar Topics
    Agusti Bartra
    Gioachino Rossini
    Jacint Verdaguer
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L