Siddhesh Joshi (Editor)

Margarita Xhepa

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Margarita Xhepa
Role  Film actress

Movies  Dear Enemy
Children  Ndricim Xhepa
Margarita Xhepa wwwirenashabanicomwpcontentuploads201403ma

Margarita Xhepa (1932) and family photos with friends and relatives


Margarita Xhepa (born 2 April 1932) is an Albanian stage and film actress. She began her career in Tirana, at the National Theatre (Albanian: Teatri Kombëtar). There she acted in plays by Anton Chekov, Friedrich Schiller, and Nikolai Gogol, among others. She has presented the first Festivali i Këngës in 1962.

Contents

Margarita Xhepa Margarita Xhepa Excellent Mother A Pearl Actress Irena Shabani

She has been named a People's Artist of Albania.

Margarita Xhepa Margarita Xhepa Excellent Mother A Pearl Actress Irena Shabani

Filmography

Margarita Xhepa Margarita Xhepa Nnat tona shqiptare jan nna fisnike
 1. Kronikë provinciale - (2009)
 2. Ne dhe Lenini - (2008)
 3. I dashur armik - (2004)
 4. Mirupafshim - (1997)
 5. E diela e fundit - (1993)
 6. Një djalë edhe një vajzë - (1990)
 7. Vitet e pritjes - (1990)
 8. Kush e solli Doruntinën (1989)
 9. Pranvera s'erdhi vetëm - (1988)
 10. Misioni përtej detit - (1988)
 11. Rrethi i kujtesës - (1987)
 12. Fillim i vështirë - (1986)
 13. Gabimi - (1986)
 14. Gurët e shtëpisë sime - (1985)
 15. Militanti - (1984)
 16. Apasionata - (1983)
 17. Dora e ngrohtë - (1983)
 18. Shokët - (1982)
 19. Dita e parë e emrimit - (1981)
 20. Me hapin e shokëve - (1979) (TV)
 21. Dollia e dasmës sime - (1978)
 22. Gjeneral gramafoni - (1978)
 23. Koncert në vitin 1936 (1978)
 24. Dimri i fundit - (1976)
 25. Pylli i lirisë - (1976)
 26. Tokë e përgjakur - (1976)
 27. Vitet e para - (1965)


References

Margarita Xhepa Wikipedia


Topics
 
B
i
Link
H2
L