Sneha Girap

Mafalda Veiga

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedIn
Occupation(s)  Singer-songwriter
Website  www.mafaldaveiga.com
Genres  Pop music, Folk music
Labels  Valentim de Carvalho
Years active  1987–present
Role  Singer-songwriter
Instruments  voice, guitar
Name  Mafalda Veiga

Mafalda Veiga img01deviantartnet0f4ei20110225dmafaldav
Birth name  Ana Mafalda da Veiga Marques dos Santos
Born  December 24, 1965 (age 50) Lisbon, Portugal (1965-12-24)
Albums  Passaros Do Sul, Lado a Lado, Chao, A Cor da Fogueira
People also search for  Joao Pedro Pais, Luis Represas, Jose Peixoto

Record label  Valentim de Carvalho

Mafalda veiga p ssaros do sul


Mafalda Veiga (born December 24, 1965) is a Portuguese singer-songwriter, born in Lisbon.

Contents

Mafalda Veiga Classify Mafalda Veiga

Mafalda veiga cada lugar teu


Discography

Mafalda Veiga Mafalda Veiga MM Espetculos e Agenciamento de Artistas
  • Pássaros do sul (1987)
  • Planície (single, 1987)
  • Cantar (1988)
  • Nada se repete (1992)
  • A cor da fogueira (1996)
  • Tatuagem (1999)
  • Cada lugar teu (single, 1999)
  • Um pouco mais (1999), wrote to Susana Félix
  • Mafalda Veiga ao Vivo (live, 2000)
  • Na alma e na pele (2003)
  • Lado a Lado (2006), duet with João Pedro Pais
  • Chão (2008)
  • Zoom (2011)
  • Grandes êxitos (2013)
  • "essencial" (2014)
  • Praia (2016)

  • Mafalda Veiga Programa de Festas
    Mafalda Veiga BRSpecialcom The Black Rabbit Mafalda Veiga Lisbon
    Mafalda Veiga Mafalda Veiga Agenda Cultural de Lisboa

    References

    Mafalda Veiga Wikipedia


    Similar Topics
    Notes to You
    Louis Bezzina
    Jessica Reedy
    Topics