Tripti Joshi (Editor)

Lucie Laurier

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Lucie Laurier
Role  Actress
Children  Timothy Ward Laurier

Lucie Laurier 740fulllucielaurierjpg

Born  March 19, 1975Greenfield Park, Quebec
Siblings  Charlotte Laurier, Angela Laurier
Nominations  Genie Award for Best Performance by an Actress in a Supporting Role
Movies  Stiletto Dance, Bon Cop - Bad Cop, Nitro, The Dismantling, Seducing Doctor Lewis
Similar People  Charlotte Laurier, Sebastien Pilote, Eric Canuel, Alain Desrochers, Jean‑Francois Pouliot

Lucie laurier


Lucie Laurier (born March 19, 1975) is a French-Canadian actress.

Contents

Lucie Laurier Lucie Laurier Celebrities lists

Lucie laurier gala artis 2008


Filmography

Lucie Laurier Beau geste pour Lucie Laurier Le Journal de Montral
  • 1985 : Le Vieillard et l'enfant
  • 1986 : Henri : Liliane
  • 1986 : Anne Trister : Sarah
  • 1987 : Le diable à quatre
  • 1989 : Chambres en ville (television series) : Caroline #1
  • 1990 : Les Filles de Caleb (television series) : Émilie (jeune)
  • 1991 : Love-moi : Danielle
  • 1994 : C'était le 12 du 12 et Chili avait les blues : Chili
  • 1995 : Black List (Liste noire) : Valérie Savard
  • 1996 : J'aime, j'aime pas : Winnifred
  • 1996 : Tarzan :(television series) : Blanche Dubois
  • 1997 : Strip Search : Billy
  • 1997 : Contrat sur un terroriste (The Assignment) : Paris Lover
  • 1999 : Mumford : Pretty Coed
  • 2001 : Stiletto Dance (TV movie) : Lena
  • 2001 : Second Coming : Katja
  • 2001 : Don't Say a Word : Vanessa
  • 2003 : Jean Moulin, une affaire française (television series) : Colette Jacques
  • 2003 : How My Mother Gave Birth to Me During Menopause (Comment ma mère accoucha de moi durant sa ménopause) : Cassandre
  • 2003 : La Grande Séduction : Ève Beauchemin
  • 2003 : Virginie (television series) : Karine Constantin” (2003–2004)
  • 2004 : Fortier V (television series) : Sagash
  • 2004 : Cauchemar d'amour (television series) : Taille 0
  • 2004 : Caméra café (television series)
  • 2004 : C'est pas moi, c'est l'autre
  • 2005 : Les Invincibles (television series) : Jolène
  • 2005 : Trudeau II: Maverick in the Making (feuilleton TV) : Suzette Trudeau
  • 2005 : Masters of Horror: Chocolate (television series) : Catherine Duprés
  • 2006 : À part des autres : Margot
  • 2006 : François en série (television series) : Émilie
  • 2006 : René (television series) : Corinne Coté-Lévesque
  • 2006 : Bon Cop, Bad Cop : Suzie
  • 2007 : Nitro : Morgane
  • 2013 : The Dismantling (Le Démantèlement)
  • 2017 : Bon Cop, Bad Cop 2 : Suzie

  • Lucie Laurier 280fulljpg
    Lucie Laurier Lucie Laurier Photos 39Le Demantelement39 Portrait Session
    Lucie Laurier Lucie Laurier Pour l39amour du cinma ENTREVUE

    References

    Lucie Laurier Wikipedia


    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L