Sneha Girap (Editor)

Kjell Sundvall

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Nationality  Swedish
Role  Director
Occupation  Director, producer
Spouse  Ann Sundvall (m. ?–2002)
Years active  1977–present
Siblings  Karin Sundvall
Name  Kjell Sundvall

Kjell Sundvall httpsuploadwikimediaorgwikipediacommonscc
Full Name  Kjell Gosta Sundvall
Born  31 March 1953 (age 62) (1953-03-31) Edefors, Sweden
Children  Johan Sundvall, Sara Sundvall
Movies  The Hunters, False Trail, In Bed with Santa, The Guy in the Grave Next Door, Beck – Hamndens pris
Similar People  Peter Haber, Rolf Lassgard, Stina Rautelin, Mikael Persbrandt, Dan Ekborg

Kjell sundvall pratar om j grna 2


Kjell Gösta Sundvall (born 31 March 1953) is a Swedish director/producer.

Contents

Kjell Sundvall Kjell Sundvall och Monika Rolfner gr komedi om misslyckat

Sundvall has directed a series of films about the police officer Martin Beck (played by Peter Haber).

Kjell Sundvall Kjell Sundvall Boka frelsare komiker och artist p

Selected filmography

Kjell Sundvall Jgarna kan bli tvserie Kjell Sundvall Film
  • 2015 - Prästen i paradiset
  • 2015 - I nöd eller lust
  • 2011 - Jägarna 2
  • 2008 - Livet i Fagervik (TV series)
  • 2008 - Ulvenatten
  • 2007 - Beck – Gamen
  • 2006 - Beck – Advokaten
  • 2005 - Vinnare och förlorare
  • 2004 - Hotet
  • 2002 - Grabben i graven bredvid from the book by Katarina Mazetti
  • 2002 - Beck – Enslingen
  • 2002 - Beck – Kartellen
  • 2001 - Beck – Hämndens pris
  • 1999 - Tomten är far till alla barnen
  • 1998 - c/o Segemyhr
  • 1998 - Sista Kontraktet (The Last Contract)
  • 1997 - Beck – Pensionat Pärlan
  • 1996 - Jägarna (Hunters)
  • 1986 - I lagens namn
  • 1983 - Lyckans ost
  • 1981 - Inget att bråka om, Johansson (TV film)
  • 1980 - Vi hade i alla fall tur med vädret (TV film)
  • 1980 - Jackpot (TV film)

  • Kjell Sundvall Kjell Sundvall 1998 Sommar amp Vinter i P1 Sveriges Radio

    References

    Kjell Sundvall Wikipedia


    Similar Topics
    Dan Ekborg
    Mikael Persbrandt
    Peter Haber
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L