Tripti Joshi (Editor)

Johan Hallström

Updated on
Edit
Like
Comment
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Name  Johan Hallstrom
Role  Actor
Uncles  Anders Hallstrom

Johan Hallstrom uploadmediatlycomcardpictures351d1c351d1c4

Full Name  Johan Nils Hallstrom
Born  2 June 1976 (age 39) (1976-06-02) Oscars forsamling, Stockholm
Parents  Lasse Hallstrom, Malou Hallstrom
Siblings  Tora Hallstrom, Auguste Rahmberg, Christian Dahlberg
Grandparents  Karin Lyberg, Hans Nordgren, Brita Appelgren, Nils Hallstrom
Movies  Du & jag, Glowing Stars, Gnomes and Trolls: The Secr, Darling, Tillbaka till Bromma
Similar People  Lasse Hallstrom, Tora Hallstrom, Lena Olin, Martin Jern, Orjan Ramberg

Johan Hallström, born Johan Nils Hallström, (4 march 1976 in Oscars församling, Stockholm), is a Swedish actor, who studied at Teaterhögskolan i Stockholm. He is the son of famous film director Lasse Hallström and TV producer Malou Hallström.

Contents

Johan Hallström Showreel


Filmography

  • 2012 - The Hypnotist
  • 2007 - Darling - salesman
  • 2007 - Beck - Det tysta skriket - technician
  • 2007 - Beck – Den svaga länken - technician
  • 2006 - Ville och Vilda Kanin ... mer vild än tam - Ville
  • 2006 - Du & jag - Niklas
  • 2003 - Avstigning för samtliga - police man Fredrik
  • 2000 - Ensam, tvåsam, tveksam - young man in subway
  • Johan Hallström Johan Hallstrm Actor

    References

    Johan Hallström Wikipedia