Tripti Joshi (Editor)

Jan Nygren

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Jan Nygren
Role  Actor

Spouse  Berit Nygren
TV shows  Pojken med guldbyxorna
Jan Nygren httpsiytimgcomviOJ5I5wAUrUcmaxresdefaultjpg
Movies  The Brothers Lionheart, Varldens basta Karlsson, Du ar inte klok - Madicken, Emil and the Piglet, Snow White and the Seve
Similar People  Olle Hellbom, Goran Graffman, Astrid Lindgren, Georg Riedel, Vilgot Sjoman

Jan Nygren Keynote Speech at Together Alone?-Seminar on 13.2.2019


Jan Nils Johan Nygren (born 10 April 1934) is a Swedish actor, well known for his role as Karlsson (Karlsson's voice) in Karlsson-on-the-Roof.

Contents

Selected filmography

  • 1973 - Emil och griseknoen
  • 1973 - Någonstans i Sverige (TV)
  • 1974 - Världens bästa Karlsson (as Karlsson-on-the-Roof's voice)
  • 1975 - Egg! Egg! A Hardboiled Story
  • 1977 - Bröderna Lejonhjärta
  • 1979 - Du är inte klok, Madicken
  • 1980 - Sverige åt svenskarna
  • 1981 - Babels hus (TV)
  • 1982 - Jönssonligan & Dynamit-Harry
  • 1983 - Profitörerna (TV)
  • 1985 - Peter-No-Tail in Americat
  • 1986 - Hassel – Beskyddarna
  • 1988 - Kråsnålen (TV)
  • 1991 - "Harry Lund" lägger näsan i blöt!
  • 1991 - Den ofrivillige golfaren
  • 1993 - Sökarna
  • 1994 - Den vite riddaren (TV)
  • 1996 - Monopol
  • References

    Jan Nygren Wikipedia


    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L