Nisha Rathode (Editor)

Herrmann Zschoche

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Years active  1961-1997
Ex-spouse  Jutta Hoffmann
Children  Katharina Zschoche
Role  Film director
Name  Herrmann Zschoche

Herrmann Zschoche httpsuploadwikimediaorgwikipediacommonsthu
Born  25 November 1934 (age 81) (1934-11-25) Dresden, Germany
Occupation  Film director, screenwriter
Movies  Eolomea, Karla, The Solo Sailor, Philipp der Kleine, Burgschaft fur ein Jahr
Similar People  Jutta Hoffmann, Barbara Dittus, Ulrich Plenzdorf, Fred Delmare, Rolf Hoppe

Und n chstes jahr am balaton trailer


Herrmann Zschoche (born 25 November 1934) is a German film director and screenwriter. He has directed 25 films between 1961 and 1994. His 1981 film Bürgschaft für ein Jahr was entered into the 32nd Berlin International Film Festival.

Contents

Herrmann Zschoche Herrmann Zschoche Wikipedia

Selected filmography

  • Das Märchenschloß (1961)
  • Die Igelfreundschaft (1962)
  • Engel im Fegefeuer (1964)
  • Lütt Matten und die weiße Muschel (1964)
  • Karla (1965)
  • Leben zu zweit (1968)
  • Weite Straßen – stille Liebe (1969)
  • Eolomea (1972)
  • Liebe mit 16 (1974)
  • Philipp, der Kleine (1976)
  • Feuer unter Deck (1977)
  • Sieben Sommersprossen (1978)
  • Glück im Hinterhaus (1980)
  • Und nächstes Jahr am Balaton (1980)
  • Bürgschaft für ein Jahr (1981)
  • Insel der Schwäne (1983)
  • Hälfte des Lebens (1985)
  • Die Alleinseglerin (1987)
  • Grüne Hochzeit (1989)
  • Das Mädchen aus dem Fahrstuhl (1991)
  • References

    Herrmann Zschoche Wikipedia


    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L