Sneha Girap (Editor)

Henning Palner

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Occupation  Actor
Ex-spouse  Beatrice Palner
Role  Actor
Name  Henning Palner
Years active  1961 - 20057


Born  18 July 1932 (age 83) (1932-07-18) Helsingor, Denmark
Movies  The Castle, Wanna See My Beautiful, Hagbard and Signe, The Moelleby Affair
Similar People  Beatrice Palner, Soren Kragh‑Jacobsen, Yvonne Ingdal, Gabriel Axel, Michael Nezer

Støv på hjernen (1961) - Alf Thomsen kommer med gaver


Henning Palner (born 18 July 1932) is a Danish actor.

Contents

Henning Palner The Danish actor Henning Palner in the movie There voksne Denmark

Filmography

Henning Palner wwwscanpixdkhfixcgishowimagecgiIMAGEID2014
  • Jetpiloter - 1961
  • Støv på hjernen - 1961
  • Komtessen - 1961
  • Sorte Shara - 1961
  • Det støver stadig - 1962
  • Drømmen om det hvide slot - 1962
  • Vi voksne - 1963
  • Støv for alle pengene - 1963
  • Slottet - 1964
  • Passer passer piger - 1964
  • Den røde kappe - 1967
  • Bejleren - en jysk røverhistorie - 1975
  • Strømer - 1976
  • Affæren i Mølleby - 1976
  • Skytten - 1977
  • Pas på ryggen, professor - 1977
  • Terror - 1977
  • Vil du se min smukke navle? - 1978
  • Vinterbørn - 1978
  • Olsen-banden går i krig - 1978
  • Krigernes børn - 1979
  • Et rigtigt menneske - 2001
  • Solkongen (film) - 2005
  • References

    Henning Palner Wikipedia


    Similar Topics
    Beatrice Palner
    Gabriel Axel
    Yvonne Ingdal
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L