Sneha Girap (Editor)

Hajro Ulqinaku

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Ethnicity  Albanian
Role  Writer
Name  Hajro Ulqinaku
Citizenship  Montenegrin

Hajro Ulqinaku wwwvisitulcinjcomblogwpcontentuploads2010
Born  3 April 1938 (age 77) Ulcinj, Kingdom of Yugoslavia (now Montenegro) (1938-04-03)
Occupation  Writer, novelist, journalist
Alma mater  Universiteti i Prishtines

Education  Universiteti i Prishtines

Hajro Ulqinaku is an Albanian writer from Ulcinj, Montenegro.

Contents

Life

Hajro was born on 3 May 1938 to an Albanian family in Ulcinj, Montenegro. He finished the primary and secondary school in Ulcinj and the university studies in Universiteti i Prishtinës in Pristina, Kosovo.

Books for children

 • Fëmijët e detit
 • Margaritarët e zinj
 • Çelësi i artë
 • Kolovajza e florinjtë e Hënës
 • Mbrëmje pulëbardhash
 • Fëmijëria në bregdet
 • Gjiri i Shpresës
 • Ligji i detit
 • Ani, Ben, Ani
 • Bukuria e detit
 • Panorama e detit
 • Thesari i piratëve
 • Pëllumbat në antenë
 • Mos qaj Kestrina
 • Barka me vela
 • Limani i Qetësisë
 • Lulekuqet mbi banka
 • Ishulli i Gjelbër
 • Libri për detin 6 + 1
 • Dramas

 • Tërë bota Kosovë!
 • Scientific books

 • Deti, detarët e Ulqinit
 • Detarë, peshkatarë, ulqinakë
 • Detaria, detarë, dokumente
 • Libri për Ulqinin dhe ulqinakët
 • Glosar
 • Thesar popullor
 • References

  Hajro Ulqinaku Wikipedia


  Similar Topics
  David Bakal
  Danijel Prskalo
  Richard Haig
  Topics
   
  B
  i
  Link
  H2
  L