Tripti Joshi (Editor)

Graciela Alfano

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Ethnicity  Latino American
Height  1.77 m (5 ft 9 ⁄2 in)

Name  Graciela Alfano
Role  Model
Graciela Alfano cdnpaparazzicomarimagescontentpaparazzi2015
Born  December 14, 1952 (age 62) (1952-12-14) Buenos Aires, Argentina
Children  Francisco Capozzolo, Nicolas Ruskowski, Gonzalo Capozzolo
Parents  Carmelo Alfano, Matilde Cassanova
Movies  Departamento compartido, Grandma, Los Irrompibles, Locos por la musica, The Great Adventure
Similar People  Moria Casan, Anibal Pachano, Carmen Barbieri, Susana Gimenez, Mirtha Legrand

Moria Casán no cree en el perdón de Graciela Alfano a Pachano


Graciela Alfano (born December 14, 1952 ) is an Argentine artist, model, actress and vedette. She is best known for her appearances in comedies between the late 1970s and early 1980s which made her a sex symbol. She has worked as a judge on Bailando por un Sueño in Argentina.

Contents

Graciela Alfano Contratar Graciela Alfano 01147404843 Onnix

Moria Casán sin filtro habló de Graciela Alfano: "Es vintage, siempre te chorea el escenario"


Filmography

Graciela Alfano Graciela Alfano Bing images
  • La gran aventura (1974)
  • Los irrompibles (1975)
  • El gordo catástrofe (1977)
  • El divorcio está de moda (de común acuerdo) (1978)
  • Fotógrafo de señoras (1978)
  • Los éxitos del amor (1979)
  • Custodio de señoras (1979)
  • ...Y mañana serán hombres (1979)
  • La nona (1979)
  • La aventura de los paraguas asesinos (1979)
  • Los drogadictos (1979)
  • Locos por la música (1980)
  • Departamento compartido (1980)
  • Tiro al aire (1980)
  • Gran valor (1980)
  • Las Vacaciones del amor (1981)
  • La invitación (1982)
  • Los superagentes contra los fantasmas (1986)
  • Los taxistas del humor (1987)
  • Nada por perder (2001)
  • Testigo íntimo (2015)
  • Mariel espera (2017)
  • TV appearances

    Graciela Alfano Graciela Alfano He tenido todo tipo de experiencia sexual
  • Mi amigo Andrés (1973)
  • Sábados Gigantes (Chile, 1974)
  • Mi querido Luis (1976)
  • De pe a pa (1977)
  • Renato (1978)
  • The Tonight Show (USA, 1981)
  • Saturday Night Live (USA, 1981)
  • Juego de Dos (1981-1982)
  • Noche de Gigantes (Chile, 1982)
  • Mediomundo (Chile, 1985)
  • Las gatitas y ratones de Porcel (1987)
  • Graciela y Andrés de una a tres (1991-1993)
  • El periscopio (1996)
  • Viva el Lunes (Chile, 1996)
  • Gigante y Usted (Chile, 1996)
  • Graciela de América (1997)
  • Teatro en Canal 13 (Chile, 1997)
  • Gasoleros (1998)
  • Totalmente (1999)
  • Biografías no autorizadas (2000)
  • El lunes sin falta (Chile, 2001)
  • Aquí se pasa mundial (Chile, 2002)
  • Teletón 2002 (Chile, 2002)
  • La última tentación (Chile, 2005)
  • Intrusos en el espectáculo (2006)
  • Patito feo (2007)
  • Showmatch (2007-2009-2010)
  • Bailando 2010 (2010)
  • Bailando 2011 (2011)
  • Fort Night Show (2012)
  • La pelu (2012)
  • Gracias por estar, gracias por venir (2013)
  • Bailando 2014 (2014)
  • El diario de Mariana (2015)
  • Este es el show (2016)
  • Susana Giménez (2016)

  • Graciela Alfano Graciela Alfano Superstar Galleries
    Graciela Alfano Graciela Alfano Famosos Ciudadcom

    References

    Graciela Alfano Wikipedia


    Similar Topics
    Anibal Pachano
    Carmen Barbieri
    Mirtha Legrand
    Topics