Siddhesh Joshi (Editor)

Fridolf Rhudin

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Years active  1920–1934
Name  Fridolf Rhudin

Role  Actor
Albums  Svenska sangfavoriter
Fridolf Rhudin httpsuploadwikimediaorgwikipediacommonsthu
Full Name  Sixten Fridolf Emanuel Rudin
Born  10 October 1895Munkfors, Varmland, Sweden
Died  March 6, 1935, Stockholm, Sweden
Movies  The Storholmen Brothers, A Lover in Pawn
Similar People  Edvard Persson, Harry Brandelius, Julius Jaenzon, Victor Sjostrom

Fridolf rhudin waxholm ettan film


Fridolf Rhudin (10 October 1895 – 6 March 1935) was a Swedish actor and comedian.

Contents

Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Wikipedia wolna encyklopedia

Hemliga svensson 1933 edvard persson fridolf rhudin m fl


Filmography

Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Vinyl LP at Discogs
  • Simon i Backabo (1934)
  • Secret Svensson (1933)
  • Fridolf i lejonkulan (1933)
  • Muntra musikanter (1932)
  • Pojkarna på Storholmen (1932)
  • Skepp ohoj! (1931)
  • Falska millionären (1931)
  • Kronans kavaljerer (1930)
  • Finurliga Fridolf (1929)
  • Konstgjorda Svensson (1929)
  • Svarte Rudolf (1928)
  • Den Sorglustige barberaren (1927)
  • Spökbaronen (1927)
  • Hon, han och Andersson (1926)
  • Mordbrännerskan (1926)
  • Styrman Karlssons flammor (1925)
  • För hemmet och flickan (1925)
  • Flickan från paradiset (1924)
  • Folket i Simlångsdalen (1924)
  • Närkingarna (1923)
  • Fröken på Björneborg (1922)
  • Körkarlen (1921)
  • Värmlänningarna (1921)
  • Carolina Rediviva (1920)
  • Erotikon (1920)
  • Mästerman (1920)

  • Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Rakas eller klippas YouTube
    Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Waxholm Ettan film YouTube
    Fridolf Rhudin Fridolf Rhudin Museet

    References

    Fridolf Rhudin Wikipedia


    Similar Topics
    Edvard Persson
    Harry Brandelius
    Julius Jaenzon
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L