Rahul Sharma

Egotrippi

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedIn
Origin  Finland
Years active  1993 (1993)–present
Genre  Pop music
Genres  Pop
Website  egotrippi.com
Egotrippi httpsuploadwikimediaorgwikipediacommonsthu
Members  Knipi, Mikki Kauste, Niklas Varisto, Risto Niinikoski
Record labels  Columbia Records, RCA Records
Albums  Pilvien alla - maan päällä, Matkustaja, 20 suosikkia, Helsinki‑Hollola, Vielä koittaa uusi aika
Profiles
FacebookInstagram

Egotrippi matkustaja w english and finnish lyrics


Egotrippi is a Finnish pop group, founded in the early 1990s. Among their hits are "Älä koskaan ikinä", which is featured on the soundtrack of the Finnish movie Nousukausi (2003), "Unihiekkaa" and "Matkustaja", which reached #11 on the Finnish Top 20 and featured on the soundtrack of the movie Kukkia ja sidontaa (2004).

Contents

Matkustaja egotrippi acoustic cover


Discography

  • Egotrippi 1995
  • Superego 1997
  • Alter Ego 1998
  • Helsinki-Hollola 2000
  • Moulaa! (B -puolia ja harvinaisuuksia) 2001
  • Matkustaja 2003
  • 20 Suosikkia (kokoelma) 2004
  • Vielä koittaa uusi aika 2006
  • Maailmanloppua odotellessa 2008
  • Pilvien alla, maan päällä 2013
  • Vuosi Nolla 2015
  • Songs

    MestaripiirrosPilvien alla - maan päällä · 2013
    MatkustajaKukkia & sidontaa · 2004
    UnihiekkaaSuperego · 1997

    References

    Egotrippi Wikipedia


    Similar Topics
    Lady Possessed
    Nicklas Bärkroth
    Josué Martínez
    Topics