Nisha Rathode (Editor)

Christian Arhoff

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Name  Christian Arhoff
Role  Film actor
Died  August 9, 1973, Denmark

Christian Arhoff wwwdanskfilmogteaterdkskuespillereAchristian

Full Name  Christian Hansen Arhoff
Born  26 January 1893 (1893-01-26) Horsens, Denmark
Spouse  Eva Maria Bronnum (m. 1931)
Movies  Kobenhavnere, Prisoner Number One, Flight from the Millions, I de gode, gamle dage, Hojt paa en kvist
Parents  Anna Andrea Petersen, Lars Hansen Jensen
People also search for  Sven Gyldmark, Lau Lauritzen, Sr.

Christian Hansen Arhoff (26 January 1893, in Horsens – 9 August 1973) was a Danish stage and film actor. Arhoff joined the National Socialist Workers' Party of Denmark in 1941.

Selected filmography

  • Talende film - 1923
  • Kraft og skønhed - 1928
  • Kys, klap og kommers - 1929
  • Højt paa en kvist - 1929
  • Fare på færde - 1930
  • Pas paa pigerne - 1930
  • Han, hun og Hamlet - 1932
  • Med fuld musik - 1933
  • Så til søs - 1933
  • Københavnere - 1933
  • Flight from the Millions - 1934
  • Skaf en sensation - 1934
  • Rasmines bryllup - 1935
  • Prisoner Number One - 1935
  • Sjette trækning - 1936
  • Cocktail - 1937
  • Flådens blå matroser - 1937
  • Under byens tage - 1938
  • En lille tilfældighed - 1939
  • Sommerglæder - 1940
  • I de gode gamle dage - 1940
  • Tag det som en mand - 1941
  • Ballade i Nyhavn - 1942
  • Baby på eventyr - 1942
  • Moster fra Mols - 1943
  • Bedstemor går amok - 1944
  • Lev livet let - 1944
  • Panik i familien - 1945
  • Mens sagføreren sover - 1945
  • Den stjålne minister - 1949
  • Lynfotografen - 1950
  • Lån mig din kone - 1957
  • Pigen og vandpytten - 1958
  • Mor skal giftes - 1958
  • Vagabonderne på Bakkegården - 1958
  • Vi er allesammen tossede - 1959
  • Kærlighedens melodi - 1959
  • Far til fire på Bornholm - 1959
  • Det skete på Møllegården - 1960
  • Den grønne elevator - 1961
  • Min kone fra Paris - 1961
  • Soldaterkammerater på efterårsmanøvre - 1961
  • Prinsesse for en dag - 1962
  • Der brænder en ild - 1962
  • Don Olsen kommer til byen - 1964
  • Kampen om Næsbygaard - 1964
  • Næsbygaards arving - 1965
  • Krybskytterne på Næsbygaard - 1966
  • Mig og min lillebror - 1967
  • Brødrene på Uglegården - 1967
  • Lille mand, pas på! - 1968
  • De røde heste (1968) - 1968
  • Mig og min lillebror og storsmuglerne - 1968
  • Mig og min lillebror og Bølle - 1969
  • Og så er der bal bagefter - 1970
  • References

    Christian Arhoff Wikipedia