Siddhesh Joshi

Betiana Blum

Full Name  Bety Ana Blum
Name  Betiana Blum
Other names  Betiana Blum
Role  Actress

Occupation  actress
Children  Sebastian Parrotta
Years active  1964-present
Ex-spouse  Ricardo Parrotta
Betiana Blum Cineplexcom Betiana Blum

Born  July 23, 1939 (76) (1939-07-23) Charata, Chaco, Argentina
Movies  Waiting for the Hearse, Queens, Heart of Lion, Atrapadas, That Damned Rib
Similar People  Julieta Diaz, Valentina Bassi, Eleonora Wexler, Marita Ballesteros, Romina Gaetani

C5n el angel de la medianoche con betiana blum


Betiana Blum (born in Charata, Chaco in 1939 as Bety Ana Blum) is an Argentine actress.

Contents

Betiana Blum wwwsarpanetinfobetianablumbetianablum02jpg

aprender a escucharse a si mismo betiana blum en hacete de oliva


Filmography


  • Esperando la carroza 2: se acabó la fiesta (2009)...Nora
  • Tocar el cielo (2007)...Gloria
  • Ciudad en celo (2006)...Marta
  • El vestido de terciopelo (telefilm - 2001)...Cornelia
  • El mar de Lucas (1999)...Ana
  • Esa Maldita Costilla (1999)...Rosa
  • El secreto de los Andes (1998)
  • Momentos robados (1997)
  • Noche de ronda (1997)
  • Bajo bandera (1997)...Bonavena
  • Convivencia (1994)
  • De eso no se habla (1993)
  • Te amo (1986)...Coca
  • Sin querer, queriendo (1985)
  • Esperando la carroza (1985)...Nora
  • Los insomnes (1984)
  • Atrapadas (1984)...Martina
  • Juego perverso (inconclusa - 1984)
  • Rosa de lejos (1980)
  • Un toque diferente (1977)
  • Las turistas quieren guerra (1977)
  • La noche del hurto (1976)
  • Los irrompibles (1975)
  • Un mundo de amor (1975)
  • Bodas de cristal (1975)
  • Las procesadas (1975)...Martina
  • Carmiña (Su historia de amor) (1975)...Elvira
  • Muñequitas de medianoche (inédita - 1974)
  • La Sartén por el mango (1972)
  • Sombras en el cielo (1964)






  • References

    Betiana Blum Wikipedia


    Similar Topics
    Eleonora Wexler
    Romina Gaetani
    Valentina Bassi
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L