Sneha Girap (Editor)

Anna Dereszowska

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Occupation  Actress, singer
Labels  EMI Music Poland
Years active  1996–present
Name  Anna Dereszowska

Genres  Pop
Role  Actress
Instruments  Vocals
Partner  Piotr Grabowski
Anna Dereszowska cdn21sesmcloudnettphotosthumbnails166430an
Born  7 January 1981 (age 34) (1981-01-07) Mikolow, Poland
Alma mater  The Aleksander Zelwerowicz National Academy of Dramatic Art in Warsaw
Children  Lena Grabowska, Maksymilian Duniak
Albums  Tango Va Banque - Tanga Filmowe, Juz Nie Zapomnisz Mnie
Parents  Krzysztof Dereszowski, Dagmara Kufieta
Movies and TV shows  Lejdis, Randka w ciemno, Sila wyzsza, Ixjana
Similar People  Piotr Grabowski, Anna Przybylska, Anna Mucha, Malgorzata Socha, Edyta Olszowka

Anna dereszowska oczyszczanie od wie anie i masa twarzy z visapure advanced


Anna Dereszowska (born 7 January 1981 in Mikołów) is a Polish actress and singer. She studied at The Aleksander Zelwerowicz National Academy of Dramatic Art in Warsaw.

Contents

Anna Dereszowska Picture of Anna Dereszowska

The Polandian Reporter destroys the artist's sculpture on live TV


Discography

Anna Dereszowska Seksowna Anna Dereszowska Kobieta WPPL
  • Już Nie Zapomnisz Mnie (2011)
  • Filmography

    Anna Dereszowska Anna Dereszowska zapowiada nowy album All About Music
  • 2012: Siła wyższa as Siostra Dorota
  • 2011: Na dobre i na złe as Magda Soszyńska
  • 2011: Miłość w sieci
  • 2010: Sprawiedliwi as Ina Paloma
  • 2010: Klub szalonych dziewic as Magda Mazurek
  • 2010: Randka w ciemno as Kinga
  • 2009: Nowa as Karina Sznajder
  • 2009: Nigdy nie mów nigdy as Ama Bilska
  • 2009: M jak miłość as Sandra Matuszewska
  • 2009: Naznaczony as Milena Kral
  • 2009: Tylko miłość as Karolina
  • 2008: Hardcover as Ewa
  • 2008: Lejdis as Korba
  • 2007: Odwróceni as Laura
  • 2007: Tajemnica twierdzy szyfrów as Anna Maria Solof
  • 2007: Świadek koronny as Laura
  • 2007: Testosteron
  • 2005: Tango z aniołem as Wiktoria Adasiewicz
  • 2003: Zróbmy sobie wnuka as Basia
  • 2002: Złotopolscy as Kalina Fatalska
  • Polish dubbing

    Anna Dereszowska Anna Dereszowska ma najlepsze nogi w brany ycie gwiazd
  • 2017 Syberia 3 -Kate Walker
  • 2011: Delfin Plum – manta ray "Oceania"
  • 2011: LittleBigPlanet 2 – Eva
  • 2011: Beverly Hills Chihuahua 2 (pol. Cziłała z Beverly Hills 2) – Rachel
  • 2010: Camp Rock 2 – Connie Torres
  • 2010: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (pol. Psy i koty: Odwet Kitty) – Catherine
  • 2010: Lilly the Witch: The Dragon and the Magic Book (pol. Czarodziejka Lili: Smok i magiczna księga) – Mother
  • 2010: I'm in the Band (pol. Ja w kapeli) – Beth
  • 2010: Nanny McPhee and the Big Bang (pol. Niania i wielkie bum) – Ms Green
  • 2010: Alice in Wonderland (Alicja w Krainie Czarów)
  • 2009: The Flight Before Christmas (pol. Renifer Niko ratuje święta) – Wilma
  • 2009: A Christmas Carol (pol. Opowieść wigilijna) – Belle
  • 2009: The Courageous Heart of Irena Sendler (pol. Dzieci Ireny Sendlerowej) – Ewa
  • 2008: The Garfield Show (pol. Garfield) – Liz
  • 2008: Bedtime Stories (pol. Opowieści na dobranoc) − Jill
  • 2008: The Suite Life on Deck (pol. Suite Life: Nie ma to jak statek) – Carey Martin
  • 2008: Beverly Hills Chihuahua (pol. Cziłała z Beverly Hills) − Rachel
  • 2008: Camp Rock − Connie Torres
  • 2007: The Last Wish (book) (pol. Ostatnie życzenie)
  • 2007: Enchanted (pol. Zaczarowana) − Nancy
  • 2007: The Golden Compass (pol. Złoty kompas) − Serafina Pekkala
  • 2007: Happily N'Ever After (pol. Happy Wkręt) − Sister
  • 2005: The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (pol. Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i stara szafa)
  • 2005: The Suite Life of Zack & Cody (Nie ma to jak hotel) – Carey Martin
  • 2005: American Dragon Jake Long (pol. Amerykański smok Jake Long) – Rose (season I)
  • 2004-2006: Justice League Unlimited (pol. Liga Sprawiedliwych Bez Granic)
  • 2012 The Avengers as Maria Hill

  • Anna Dereszowska Styl gwiazd Anna Dereszowska zdjcia Stylizacja

    References

    Anna Dereszowska Wikipedia


    Similar Topics
    Anna Mucha
    Anna Przybylska
    Tarzan of the Apes (1918 film)
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L