Siddhesh Joshi

Ana Beatriz Nogueira

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedIn
Occupation  Actress
Years active  1984 - present

Name  Ana Nogueira
Role  Actress
Ana Beatriz Nogueira s2glbimgcomZgDAya4qybgDbp8hwZOdVmghfksglbim
Born  22 October 1967 (age 48) (1967-10-22) Rio de Janeiro, Brazil
Parents  Maria Lucia Soares, Hamilton Nogueira
Education  Casa de Artes das Laranjeiras, Tablado Theater
Movies and TV shows  Celebridade, Vera, A Casa das Sete Mulheres, Villa‑Lobos: A Life of Passion, Killed the Family and Went to th
Similar People  Irene Ravache, Felipe Camargo, Rafael Cardoso, Alinne Moraes, Julia Lemmertz

Al m do tempo ana beatriz nogueira em lia na novela da globo das seis


Ana Beatriz Soares Nogueira (born October 22, 1967 in Rio de Janeiro) is a Brazilian actress. In 1987 she won the Silver Bear for Best Actress at the 37th Berlin International Film Festival for her role in the film Vera, directed by Sergio Toledo.

Contents

Ana Beatriz Nogueira 20114809086232011121504161jpg20120116jpg

Dez minutos com ana beatriz nogueira


Filmography

Ana Beatriz Nogueira ana1jpg
  • 1984 – Santa Marta Fabril S.A.
  • 1986 – Mania de Querer
  • 1987 – Vera
  • 1988 – O Pagador de Promessas
  • 1989 – Kananga do Japão
  • 1990 – Stelinha
  • 1991 – Matou a Família e Foi ao Cinema
  • 1991 – O Sorriso do Lagarto
  • 1991 – Felicidade
  • 1992 – As Noivas de Copacabana
  • 1995 – Jenipapo
  • 1995 – Você Decide
  • 1996 – O Rei do Gado
  • 1997 – Anjo Mau
  • 1999 – Andando nas Nuvens
  • 2000 – Villa-Lobos - Uma Vida de Paixão
  • 2001 – Estrela-Guia
  • 2001 – Copacabana
  • 2002 – Querido Estranho
  • 2002 – Lara
  • 2002 – Poeta de Sete Faces
  • 2003 – A Casa das Sete Mulheres
  • 2003 – Celebridade
  • 2004 – O Diabo a Quatro
  • 2004 – O Vestido
  • 2004 – Sob Nova Direção
  • 2005 – Essas Mulheres
  • 2006 – Mulheres do Brasil
  • 2006 – Bicho do Mato
  • 2008 – Ciranda de Pedra
  • 2009 – India – A Love Story
  • 2011 – Insensato Coração
  • 2011 – A Vida da Gente
  • 2012 – Salve Jorge
  • 2013 – Saramandaia
  • 2014 – Em Família

  • Ana Beatriz Nogueira Ana Beatriz Nogueira TV Foco Audincia da TV Notcias
    Ana Beatriz Nogueira Ana Beatriz Nogueira Artistas Famosos e Celebridades no
    Ana Beatriz Nogueira Autora desiste de tirar Ana Beatriz Nogueira de quotAlm do

    References

    Ana Beatriz Nogueira Wikipedia


    Similar Topics
    Alinne Moraes
    Irene Ravache
    Rafael Cardoso
    Topics