Sneha Girap

Albert Verria

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedIn
Name  Albert Verria

Albert Vërria Albert Vrria Wikipedia

Albert verria ne al pazar sketch


Albert Vërria (3 September 1936 – 17 August 2015) was an Albanian actor. He was a Merited Artist of Albania.

Contents

Albert Vërria Rrfim paradoksal i Artistit t Popullit Albert Vrria Gazeta

Albert verria ne al pazar intervista


Filmography

  • Rrethimi i vogël - (1986)
  • Melodi e pandërprerë - (1985)
  • Ditë të qytetit tim - (1982) (TV)
  • Goditja - (1980) (TV)
  • Përtej mureve të gurta - (1979)
  • Në fillim të verës - (1975)
  • Shtigje të luftës - (1974)
  • Shpërthimi - (1974)
  • Operacioni zjarri - (1973)
  • Brazdat - (1973)
  • Kapedani - (1972)
  • References

    Albert Vërria Wikipedia


    Similar Topics
    Someone to Watch Over Me (film)
    Fraser Balmain
    Andrés Morales
    Topics