Sneha Girap

Albert Verria

Name  Albert Verria

Albert Vërria Albert Vrria Wikipedia

Albert verria ne al pazar sketch


Albert Vërria (3 September 1936 – 17 August 2015) was an Albanian actor. He was a Merited Artist of Albania.

Contents

Albert Vërria Rrfim paradoksal i Artistit t Popullit Albert Vrria Gazeta

Albert verria ne al pazar intervista


Filmography

  • Rrethimi i vogël - (1986)
  • Melodi e pandërprerë - (1985)
  • Ditë të qytetit tim - (1982) (TV)
  • Goditja - (1980) (TV)
  • Përtej mureve të gurta - (1979)
  • Në fillim të verës - (1975)
  • Shtigje të luftës - (1974)
  • Shpërthimi - (1974)
  • Operacioni zjarri - (1973)
  • Brazdat - (1973)
  • Kapedani - (1972)
  • References

    Albert Vërria Wikipedia


    Similar Topics
    Nadiya Stavko
    Steve Hindalong
    Ockelbo Lundgren
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L