Puneet Varma

Abdelhafid Metalsi

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Abdelhafid Metalsi kpitalriskfreefrimagesstars31000s31142abdel
Movies  Of Gods and Men, Mesrine: Killer Instinct, Intimate Enemies, The Minister, Les invincibles
Similar  Carole Bianic, Meleze Bouzid, Élodie Hesme, Lionel Olenga, François Bureloup

Abdelhafid metalsi biographie


Abdelhafid Metalsi (born 1973) is a French actor who is best known for his starring role as the dedicated Capitaine Kader Chérif in the French police series Cherif.

Contents

Abdelhafid Metalsi Abdelhafid Metalsi Chrif L39criture de la saison 3 est dj

Cherif saison 2 interview d abdelhafid metalsi et de carole bianic


Life and career

Abdelhafid Metalsi Abdelhafid Metalsi Cherif Je m39amuse comme un gosse avec ce

Born in Algeria in 1973, Abdelhafid Metalsi moved to France at age one, in Champagne province, where he grew up. He lived in the Orgeval district in Reims for part of his childhood. He began comedian training at the Chaillot National Theater which gave him the chance to work on stage and act in television shows such as Spiral season 4 (Canal+) or Spin (France 2). Metalsi is especially known for his role as captain Kader Chérif, the lead character in the cop show Cherif which has been broadcast on the France 2 network since October 25, 2013.

Filmography

Abdelhafid Metalsi Abdelhafid M E T A L S I photos avec desstars
  • 2000 : L'Electron libre
  • 2003 : Hymne à la gazelle, (short film)
  • 2005 : Zim and Co.
  • 2005 : Nuit noire, 17 octobre 1961, (TV film)
  • 2005 : Groupe flag, (TV series)
  • 2005 : Le Tigre et la Neige
  • 2005 : Munich
  • 2006 : En el hoyo, (short film)
  • 2006 : La Jungle
  • 2006 : Pour l'amour de Dieu, (TV film)
  • 2006 : Femmes de loi, (TV series)
  • 2006 : Mauvaise Foi
  • 2006 : Mafiosa, le clan, (TV series)
  • 2007 : Tout est bon dans le cochon, (short film)
  • 2007 : Michou d'Auber
  • 2007 : L'Ennemi intime
  • 2007 : Andalucia
  • 2007 : L'Affaire Ben Barka, (TV film)
  • 2007 : La Commune, (TV series)
  • 2008 : Un roman policier
  • 2008 : Terre de lumière, (TV series)
  • 2008 : L'Instinct de mort
  • 2008 : Un si beau voyage
  • 2008 : Versailles
  • 2009 : Le choix de Myriam, (TV film)
  • 2009 : Adieu Gary
  • 2009 : Le Siffleur
  • 2010 : Alice Nevers, le juge est une femme, (TV series)
  • 2010 : Des hommes et des dieux
  • 2010 : Les Mains libres
  • 2010 : The Assault
  • 2011 : L'Exercice de l'État
  • 2011 : Une nouvelle vie
  • 2012 : Il était une fois, une fois
  • 2012 : Spin (Les Hommes de l'ombre) (TV servies)
  • 2012 : L'Affaire Gordji : Histoire d'une cohabitation, (TV film)
  • 2012 : Engrenages, (TV series)
  • 2012 : Au nom d'Athènes, (TV film)
  • 2013 : Les Invincibles
  • 2013 : Cherif, (TV series)
  • Theatre

    Abdelhafid Metalsi Cherif Saison 2 Interview d39Abdelhafid Metalsi et de Carole Bianic
  • Femmes fatales on the subject of Sénèque and Shakespeare, directed by Élisabeth Chailloux, Théâtre des Quartiers d’Ivry
  • La vie qui va, directed by Yves Guerre, Compagnie Arc-en-Ciel
  • Le point de vue de la vache sacrée by Sholby, directed by Alexis Monceaux
  • Andromaque by Jean Racine, directed by Abdelhafid Metalsi
  • Awards and nominations

  • Festival Séries Mania : the 2013 best actor in a French television series for Cherif.

  • Abdelhafid Metalsi Abdelhafid METALSI Biographie et filmographie
    Abdelhafid Metalsi Tlcble Sat Hebdo Chrif Abdelhafid Metalsi acteur rayonnant

    References

    Abdelhafid Metalsi Wikipedia


    Similar Topics
    Intimate Enemies
    The Minister
    The Perks of Being a Wallflower (film)
    Topics