Girish Mahajan (Editor)

Péter Benkő

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Years active  1954 -
Siblings  Borbála Spett
Children  Márton Benkő
Péter Benkő Benk Pter soha nem kltztt kln desapjtl BorsOnline
Born  1 June 1947 (age 69) (1947-06-01) Budapest, Hungary
Occupation  Film actor Television actor
Spouse  Klaudia Friedbauer (m. 2010), Katalin Benkőné Varga (m. 1973–1975)
Parents  Gyula Benkő, Borbála Molnár
Movies and TV shows  Stars of Eger, Kisváros, The Fortress, Allegro barbaro, The Nightmare Years
Similar  Péter Huszti, Miklós Benedek, István Mikó, Klári Tolnay, Gyula Benkő

Péter Benkő (born 1947) is a Hungarian actor, son of actor Gyula Benkő.

Selected filmography

Péter Benkő Eltitkolt tragdia utn llt talpra Benk Pter BorsOnline
  • The Testament of Aga Koppanyi (1967)
  • Stars of Eger (1968)
  • Temperate Zone (1970)
  • Csínom Palkó (1973)
  • Tüzgömbök (1975)
  • The Fortress (1979)
  • A pogány madonna (1980)
  • Lutra (1986)

  • Péter Benkő Benk Pter letem vgig dolgoznom kell Blikkhu
    Péter Benkő Benk Pter quotHa munka addik el kell vllalniquot Blikkhu
    Péter Benkő httpsiytimgcomvi7ZEsP8EwiEmaxresdefaultjpg

    Péter Benkő Benk Pter Wikipdia

    References

    Péter Benkő Wikipedia


    Similar Topics
    Gyula Benkő
    Klári Tolnay
    The Nightmare Years
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L