Sneha Girap (Editor)

Gunnar Lauring

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Name  Gunnar Lauring
Role  Film actor

Children  Bertel Lauring
Siblings  Palle Lauring
Gunnar Lauring wwwdanskfilmogteaterdkskuespillereLgunnarlau
Born  31 October 1905 (1905-10-31) Frederiksberg, Denmark
Died  February 21, 1968, Frederiksberg, Denmark
Spouse  Jessie Rindom (m. 1941–1968), Henny Krause (m. 1927–1935)
Movies  Qivitoq, Harry and the Butler, Den kaere familie, Onkel Joakims hemmelighed, Krudt og klunker
Similar People  Bertel Lauring, Lise Ringheim, Erik Balling, Palle Lauring, Carl Ottosen

Gunnar Lauring (31 October 1905 – 21 February 1968) was a Danish stage and film actor.

Gunnar Lauring Gunnar Lauring Movies and Filmography AllMovie

Filmography

  • De bør forelske Dem - 1935
  • Week-End - 1935
  • Panserbasse - 1936
  • Blaavand melder storm - 1938
  • De tre, måske fire - 1939
  • En ganske almindelig pige - 1940
  • Barnet - 1940
  • En pige med pep - 1940
  • Tak fordi du kom, Nick - 1941
  • Niels Pind og hans dreng - 1941
  • Tag det som en mand - 1941
  • En forbryder - 1941
  • Et skud før midnat - 1942
  • Tante Cramers testamente - 1942
  • Baby på eventyr - 1942
  • Ballade i Nyhavn - 1942
  • Som du vil ha' mig - 1943
  • Mine kære koner - 1943
  • Otte akkorder - 1944
  • Det kære København - 1944
  • Mens sagføreren sover - 1945
  • Far betaler - 1946
  • Billet mrk. - 1946
  • Brevet fra afdøde - 1946
  • My name is Petersen - 1947
  • Soldaten og Jenny - 1947
  • Hatten er sat - 1947
  • Mens porten var lukket - 1948
  • Det hændte i København - 1949
  • For frihed og ret - 1949
  • Din fortid er glemt - 1950
  • Min kone er uskyldig - 1950
  • Fireogtyve timer - 1951
  • Hold fingrene fra mor - 1951
  • Nålen - 1951
  • Vores fjerde far - 1951
  • To minutter for sent - 1952
  • Vi arme syndere - 1952
  • Rekrut 67 Petersen - 1952
  • We Who Go the Kitchen Route - 1953
  • Min søn Peter - 1953
  • Sønnen - 1953
  • Adam og Eva - 1953
  • Arvingen - 1954
  • Et eventyr om tre - 1954
  • På tro og love - 1955
  • Kispus - 1956
  • Vi som går stjernevejen - 1956
  • Qivitoq - 1956
  • Taxa K-1640 Efterlyses - 1956
  • Lån mig din kone - 1957
  • Tre piger fra Jylland - 1957
  • Krudt og klunker - 1958
  • Mor skal giftes - 1958
  • Verdens rigeste pige - 1958
  • Kærlighedens melodi - 1959
  • Flemming og Kvik - 1960
  • Tro, håb og trolddom - 1960
  • Flemming på kostskole - 1961
  • Harry og kammertjeneren - 1961
  • Min kone fra Paris - 1961
  • Eventyr på Mallorca - 1961
  • Den rige enke - 1962
  • Den kære familie - 1962
  • Støvsugerbanden - 1963
  • Dronningens vagtmester - 1963
  • Sikke'n familie - 1963
  • Døden kommer til middag - 1964
  • Mord for åbent tæppe - 1964
  • Halløj i himmelsengen - 1965
  • Der var engang - 1966
  • Søskende - 1966
  • Nu stiger den - 1966
  • Gys og gæve tanter - 1966
  • Ih, du forbarmende - 1967
  • Mig og min lillebror - 1967
  • Historien om Barbara - 1967
  • References

    Gunnar Lauring Wikipedia


    Similar Topics
    Bertel Lauring
    Carl Ottosen
    Erik Balling
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L