Siddhesh Joshi (Editor)

Bernard Bloch (actor)

Updated on
Share on FacebookTweet on TwitterShare on LinkedInShare on Reddit
Covid-19
Years active  1972–present
TV shows  Le Grand Charles
Books  Far from Hagondange
Role  Actor
Name  Bernard Bloch

Bernard Bloch (actor) diffusionphcccommunicationbizjpgokRepmr86586
Born  11 December 1949 (age 66) (1949-12-11) Mulhouse, Haut-Rhin, France
Occupation  Actor, theatre director
Movies  Ronin, Novo, Entre ses mains, A Self Made Hero, Queen of Montreuil
Similar People  Philippe Le Guay, Jean‑Pierre Limosin, Feodor Atkine, Ron Perkins, Solveig Anspach

Bernard Bloch (born 11 December 1949) is a French actor and theatre director.

Bernard Bloch (actor) mediasunifranceorgmedias181151104373format

Filmography

  • 1972 : Albert Einstein (TV) : Un membre de l'académie d'Olympia
  • 1974 : The Story of Paul : L'harmonica
  • 1980 : Fernand : Fernand
  • 1980 : Le Cheval dans le béton (TV) : Maury
  • 1981 : Allons z'enfants : Adjudant Viellard
  • 1982 : Les Prédateurs (TV) : Anatole
  • 1982 : Enigma
  • 1984 : La Digue (TV) : Le technicien
  • 1985 : Châteauvallon (série TV)
  • 1986 : Bleu comme l'enfer : Kovacs
  • 1986 : Fatherland : Journalist
  • 1987 : La fée carabine (TV) : Cercaire
  • 1989 : Radio Corbeau : Louis Gerfaut
  • 1989 : Un français libre (The Free Frenchman) : Col. Vivet
  • 1989 : L'Orchestre rouge : Jung
  • 1990 : Secret défense (Hidden Agenda) : Henri
  • 1991 : Les Carnassiers (TV) : Commissaire Lagorce
  • 1991 : Arthur Rimbaud - Une biographie : Ernest Delahaye
  • 1991 : Salut les coquins (TV) : Lormont
  • 1993 : Paranoïa
  • 1993 : L'Affaire Seznec (TV) : Le Her
  • 1993 : La Naissance de l'amour : Le douanier
  • 1995 : Kabloonak : Thierry Malet
  • 1996 : Morlock: Le tunnel (TV) : Colbert
  • 1996 : Un monde meilleur (TV) : Steven
  • 1996 : Le Coeur fantôme : Guard
  • 1996 : Un héros très discret : Ernst
  • 1996 : Des nouvelles du bon Dieu
  • 1997 : Alors voilà : Marcel
  • 1998 : Ronin : Sergei
  • 1999 : À mort la mort : Bernard
  • 1999 : Une pour toutes : Le chef de service
  • 2000 : La Vache et le président : Bichon
  • 2002 : Novo : Docteur Sagem
  • 2003 : Monsieur N. : Von Holgendorp
  • 2003 : Le Coût de la vie : Richet, l'huissier
  • 2003 : Inquiétudes : Le père de Bruno
  • 2004 : À l'arraché : L'homme "qui a tout vu"
  • 2004 : Je suis un assassin : Le portier
  • 2004 : Double zéro : Col. Fosse
  • 2005 : Entre ses mains : Le directeur de la compagnie d'assurances
  • 2005 : S.A.C.: Des hommes dans l'ombre (TV) : Pierre-Marie Rosa
  • 2006 : Du jour au lendemain : Magne
  • 2006 : Joséphine, ange gardien TV Series (1 Episode : "Remue-ménage") : Malot
  • 2012 : Queen of Montreuil
  • References

    Bernard Bloch (actor) Wikipedia


    Similar Topics
    Philippe Le Guay
    Ron Perkins
    A Self Made Hero
    Topics
     
    B
    i
    Link
    H2
    L